Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 105

ro

30 Dec, 2015 00:00 6850 Marime text

Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.


Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3853 din data de 10 februarie 2015.
 
Despre „dragoste“ şi alţi demoni
Ce politicieni din Constanţa au cultivat relaţii cu Elena Udrea
Elena Udrea este, poate, unul dintre cei mai controversaţi politicieni de după 1989. Fost consilier de stat al Cancelariei prezidenţiale, fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), Elena Udrea a fost considerată cel mai apropiat om al fostului preşedinte Traian Băsescu, dar şi unul dintre contestatarii lui Vasile Blaga, cu acesta din urmă disputându-şi la un moment dat conducerea centrală a PDL.
Citeşte mai departe!

Master Plan-ul, motiv de nemulţumiri. Operatorii Portuari solicită revocarea proiectului pentru Portul Constanţa
Organizaţia Patronală „Operatorul Portuar” Constanţa şi Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare au remis azi, un comunicat de presă redacţiei, prin care arată că, deşi CN APM a susţinut că Ernst & Young - Inros Lackner SE în procesul de elaborare, a a avut atât consultări individuale cu agenţii economici, cât şi cu factori de decizie din cadrul „Operatorului Portuar”, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată.
Citeşte mai departe!

Decan nou la Facultatea de Farmacie a Universităţii „Ovidius“
Prorectorul Mihai Gârţu care deţinuse şi funcţia de decan interimar al Facultăţii de Farmacie din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa a renunţat la cea de-a doua funcţie. În locul lui a fost numit Horaţiu Mireşan.
Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii