Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 103

ro

28 Dec, 2015 00:00 6595 Marime text

Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3677 din data de 17 februarie 2014.

Reacţii la decizia ISJ privind orele de religie islamică
„Dacă ne supăraţi, Dobrogea o să fie un butoi cu pulbere“

Articolul „Tensiuni: Religia islamică, motiv de scandal între două instituţii din Constanţa”, publicat în ediţia din 14 februarie a cotidianului ZIUA de Constanţa, nu a rămas fără ecouri. Astfel, mai mulţi cititori ai ziarului nostru s-au arătat indignaţi de faptul că din anul şcolar 2014-2015 orele de religie islamică nu se vor mai preda în şcolile constănţene, iar orele de limba turcă vor fi înjumătăţite.
Citeşte mai departe! 

I-a cântat Adi Minune la căpătâi
Ismail Iaşar, zis Săceanu, era cunoscut ca „Gigi Becali de Constanţa” în Piaţa Chiliei

Ismail Iaşar, unul dintre cele mai cunoscute personaje constănţene, va fi condus, astăzi, pe ultimul drum. Aseară, la priveghiul celui care a fost cunoscut cu numele „Săceanu” a cântat, alături de lăutari, şi Adrian Minune.
La înmormântare vor participa, potrivit spuselor unuia dintre nepoţii lui Ismail Iaşar, aproximativ 2.000 de oameni, veniţi din toate colţurile ţării.
Citeşte mai departe!

Fostul cinematograf Republica, din Constanţa, va fi reabilitat. Firma Donicris Company va primi 5,6 milioane de lei pentru lucrare

Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) a încheiat licitaţia publică privind realizarea Centrului multifuncţional educativ pentru tineret pentru o valoare mai mică decât cea estimată. Trei ofertanţi au încercat să câştige acest proiect, înscriindu-se la licitaţia publică iniţiată de instituţia judeţeană. În urma evaluărilor, lucrarea a fost adjudecată de societatea Donicris Company SRL.
Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii