Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 100

ro

25 Dec, 2015 00:00 6691 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3778 din data de 1 septembrie 2014.

Suspendarea din fruntea CJC şi măsura arestării. Ratările lui Nicuşor Constantinescu în zece ani de mandat

Cel de-al zecelea an de mandat în fruntea Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) s-a dovedit a fi unul extrem de dificil pentru Nicuşor Constantinescu. Social-democratul a fost suspendat din funcţia de preşedinte al CJC de către prefectul judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, în vreme ce, nu mai departe de săptămâna trecută, procurorii au solicitat din nou arestarea sa.
Citeşte mai departe!

Prejudiciul estimat - peste 800.000 de lei

Salix Star Invest SRL, reclamată de tot mai mulţi parteneri de afaceri

În data de 13 august, cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezenta o radiografie de pe site-ul antiţepari.ro, în care făcea cunoscută situaţia societăţii Salix Star Invest SRL, din Eforie Sud. Aceasta figurează în prezent în evidenţele Centralei Incidentelor de Plăţi (CIP) cu 21 de incidente de plată majore cu cecuri, de la numai şase, câte precizam acum trei săptămâni zile. Potrivit CIP, acesteia i-a fost refuzată la plată, doar în decursul lunii în curs, suma totală de 844.875,57 de lei (faţă de 193.107,99 de lei, în luna august). 
Citeşte mai departe!

Plante în valoare de peste 160.000 de lei pentru Constanţa şi Mamaia

Deşi în urma invitaţiei de participare nr. 118731, lansată pe SEAP în data de 26.02.2008, au cumpărat documentaţie doi operatori economici, respectiv SC Pomacost SA şi SC Solaria Express SRL Bucureşti, unul singur a înaintat şi o ofertă. Este vorba, aşa cum reiese din procesul-verbal încheiat la şedinţa de deschidere a ofertelor, despre SC Pomacost SA, care s-a prezentat cu o propunere financiară în valoare de 165.640 de lei, fără TVA. Contractul a fost atribuit în urma procedurii de cerere de ofertă, criteriul fiind preţul cel mai scăzut.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii