Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Irish Pub, un local cu nume nepotrivit

ro

12 Apr, 2012 00:00 7319 Marime text

Irish.jpgDeja mă mir când îmi spune o persoană că nu a auzit de Irish Pub. Bine că se întâmplă destul de rar asta. Este situat în centrul oraşului, pe strada Ştefan cel Mare nr. 1.

Este o clădire măricică, din cărămidă, care îţi dă senzaţia de pub irlandez, doar că nu mai este de mult aşa. A ajuns un simplu restaurant aranjat destul de frumos. Se aud zvonuri că se va schimba numele, ceea ce ar fi un lucru bun. Mese sunt, din punctul meu de vedere, prea multe. Este un spaţiu aglomerat, ospătarii se chinuiesc să ajungă la clienţi, iar mersul la toaletă într-o sâmbătă seara devine o mare provocare. Terasa din spate este cu mult mai bună. Mese sunt mai puţine, ceea ce oferă o oarecare intimitate, nu sunt pereţi, lucru care dă impresia de mult spaţiu. În plus, priveliştea este chiar frumoasă. Servirea este bună, o persoană stă la intrare pentru a întâmpina clienţii şi pentru a le spune la revedere atunci când pleacă. Meniul este bogat, dar nu în preparate irlandeze sau în cele pe care le găsiţi la orice alt restaurant. Vă recomand supele, sunt cu adevărat gustoase. Preţurile sunt un pic peste medie, adică aproximativ 6-7 lei o cafea, tot atât un suc, iar pentru o supă trebuie să plătiţi cam 12-13 lei, dar aveţi totul inclus. Este un restaurant frumos, dar interiorul este mult prea aglomerat. Terasa, în schimb, este perfectă pentru o întâlnire cu prietenii.

Potrivit Registrului Comerţului, Irish Pub funcţionează pe societatea AMI COM SRL, administrată de Eugen Gigi Duţă, care este asociat cu Vasile Daniel Cuzic, cu celebrul tenisman Andrei Pavel şi cu Constantin Frunză.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii