Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se distribuie ştampilele pentru referendum

ro

26 Jul, 2012 01:41 1882 Marime text
program_referendum_-_buletin.jpgInstituţia Prefectului - Judeţul Constanţa va distribui mâine, începând cu ora 09.00, în sala Remus Opreanu, preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare din judeţ buletinele de vot, timbrele autocolante, ştampilele cu menţiunea „VOTAT", precum şi celelalte materiale necesare procesului de votare.

Potrivit programului, mâine vor fi prezenţi la eveniment, începând cu ora 13.00, preşedinţii secţiilor de votare din municipiul Constanţa, secţiile 1 - 100, în vreme ce, începând cu ora 14.00, sunt aşteptaţi preşedinţii de la secţiile 101 - 214.

În cursul zilei de sâmbătă, preşedinţii secţiilor de votare din municipiul Constanţa arondate autobuzelor de pe traseele 1 şi 2 se vor prezenta în Sala Remus Opreanu, de la ora 13.00, pentru a prelua, cu pază, buletinele de vot şi celelalte materiale. Aşa cum se arată într-un comunicat al Prefecturii Constanţa, „preşedinţii secţiilor de votare din municipiul Constanţa arondate autobuzelor 3 şi 4 se vor prezenta la Sala Remus Opreanu din Prefectura Constanţa, începând cu ora 14.00, pentru preluarea, cu pază, a buletinelor de votşi a celorlalte materiale". Acelaşi lucru îl vor face preşedinţii secţiilor de votare din municipiul Constanţa arondate autobuzelor 5 şi 6, începând cu ora 15.00, dar şi preşedinţii secţiilor de votare arondate autobuzelor 7 şi 8, începând cu ora 16.00.

În ceea ce priveşte locurile în care vor fi depozitate buletinele de vot şi celelalte materiale preluate de preşedinţii secţiilor de votare din judeţul Constanţa (excepţie făcând municipiul Constanţa), acestea au fost stabilite de primari. Ele vor păzite de efectivele structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor până când vor fi depozitate în secţiile de votare, sâmbătă, începând cu ora 16.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii