Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antonescu a promulgat legea de modificare a Legii referendumului

ro

17 Jul, 2012 14:56 1292 Marime text
Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a promulgat, marţi, legea de modificare a Legii referendumului, a anunţat Administraţia prezidenţială.

Potrivit sursei citate, preşedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, marţi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii referendumului.

Crin Antonescu anunţa, luni, că a decis să promulge legea de modificare a Legii referendumului, aşa cum au decis Parlamentul şi Curtea Constituţională, astfel că referendumul va fi validat prin prezentarea la urne a 50% plus 1 dintre persoanele cu drept de vot.

"Am decis să promulg legea de modificare a Legii referendumului aşa cum a fost ea votată de Parlamentul României, aşa cum a trecut prin Curtea Constituţională", declara Antonescu.



Curtea Constituţională a decis, în urmă cu o săptămână, că legea prin care s-au făcut modificări la articolul 10 din Legea referendumului este constituţională, în măsura în care asigură participarea la referendum a cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.
sursa:http://www.mediafax.ro/politic/antonescu-a-promulgat-legea-de-modificare-a-legii-referendumului-9872668
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii