Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:01 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Referatul DNA privind arestarea lui Mihai Perifan şi a lui Damu Fudulea (document)

ro

25 Mar, 2015 00:00 4529 Marime text
ZIUA de Constanţa prezintă referatul întocmit de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind propunerea de arestare preventivă a lui Mihai Perifan, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, suspectat de dare de mită. În cauză a mai fost încătuşat şi Damu Fudulea, inspector în cadrul ANAF - Direcția Generală Antifraudă, detaşat ca specialist antifraudă fiscală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Fudulea este bănuit de săvârşirea infracţiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii. Ruda pentru care ar fi intervenit şeful OJPC Constanţa ar fi fratele său, Daniel Perifan, ginerele lui Costică Zelcă. Acesta din urmă este cunoscut ca fiind un apropiat atât al lui Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, cât şi al lui Nicuşor Constantinescu, preşedintele suspendat al CJC.
 
Referatul întocmit de procurorii poate fi citit accesând secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii