Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Familiei, sarbatorita si la Cumpana

ro

16 May, 2009 03:27 1459 Marime text
Cumpana.jpgAflată la cea de-a VII-a ediţie, Ziua Internaţională a Familiei a fost celebrată, ieri, la Cumpăna, în absenţa primarului Mariana Gâju, plecată la Piatra Neamţ, la Forumul Autorităţilor Locale din România şi Republica Moldova.

Şi în acest an, autorităţile locale din Cumpăna nu au ratat ocazia de a-şi aniversa cele mai longevive cupluri din localitate, care îşi sărbătoreau în acest an fie nunta de aur, fie cea de argint. La acţiunea care a avut loc ieri, la Casa de Cultură, au fost invitate şi sărbătorite patru cupluri care au ajuns la 50 de ani de căsătorie, 19 care, anul acesta, împlinesc 25 de ani de la unirea destinelor, alte trei viitoare familii, dar şi 20 de copii născuţi în 2009. Cu regretul că nu a putut fi alături de locuitorii comunei, primarul Mariana Gâju i-a felicitat pe cei care s-au reunit să-şi celebreze stabilitatea şi fericirea, în direct, printr-un „duplex" Cumpăna - Piatra Neamţ. „Familiile adunate în această zi de mare însemnătate trebuie să fie un exemplu pentru cei care păşesc acum împreună în viaţă", i-a sfătuit Mariana Gâju pe cei prezenţi.
Şi mesajul celor mai trainice familii din comună a fost unul plin de înţelepciune şi de luare aminte pentru cei aflaţi la început de drum. „Fără înţelegere, respect şi iubire nu are cum să dureze o căsnicie. Cu bune, cu rele, am trecut peste toate de am ajuns la atâţia ani împreună", ne-a declarat Gheorghe Glojdaru, de 76 de ani, căsătorit cu soţia sa, Stana, de 50 de ani.
Pentru toţi cei prezenţi, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, în colaborare cu fundaţia care le este aproape de fiecare dată în acţiuni asemănătoare, organizaţia creştin umanitară World Vision România, le-au oferit cadouri, diplome, dar şi o masă specială pentru ocazii de acest gen, însoţite de muzică pe măsură.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii