Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zecile de mii de români din stradă l-au trezit din „somn“ şi pe deputatul Boroianu. PNL depune moţiune de cenzură

ro

31 Jan, 2017 00:00 2140 Marime text
PNL va depune o moţiune de cenzură dacă Guvernul PSD-ALDE va adopta ordonanţele de urgenţă pentru graţiere şi pentru modificarea codurilor penale. După o lună de amorţeală, deputatul liberal Robert Boroianu pare să fi aflat de cele două ordonanţe care au scos deja zeci de mii de oameni în stradă în ultimele săptămâni.
 
„Scopul PSD şi ALDE este unul clar! Actuala putere se foloseşte de situaţia din penitenciare ca pretext pentru a-şi scăpa protejaţii politici de pedepse sau dosare, nu pentru a rezolva situaţia deţinuţilor. Ca urmare, PNL a luat decizia de a depune moţiunea de cenzură imediat ce Guvernul PSD-ALDE va adopta ordonanţele de urgenţă pentru graţiere şi pentru modificarea codurilor penale“, afirmă într-o declaraţie politică deputatul constănţean.
 
Boroianu afirmă că „PNL va propune constituirea unei comisii parlamentare speciale care să analizeze în mod serios şi aşezat situaţia penitenciarelor, cu scopul de a propune alte soluţii concrete de îmbunătăţire a condiţiilor de detenţie“. „Mai mult decât atât, noi, liberalii, credem că această iniţiativă vine şi în întâmpinarea deciziei CEDO care urmează a fi dată în perioada următoare“, precizează acesta.
 
În altă ordine de idei, liberalii consideră că actuala putere vrea să confişte votul popular din 11 decembrie pentru a-şi pune în aplicare propriile interese, în detrimentul românilor.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii