Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrea un candidat pentru Primăria Constanţa Culeţu caută preşedinte pentru Organizaţia Municipală a Forţei Civice

ro

15 Jan, 2013 23:39 2392 Marime text
culetu.jpgDeputatul Colegiului 9, Dănuţ Culeţu, lider al partidului Forţa Civică, Organizaţia Judeţeană Constanţa, a susţinut, ieri, o conferinţă de presă, context în care a anunţat că partidul pe care îl conduce intenţionează să coordoneze, în viitorul apropiat, alegeri pentru organizaţia municipală. „Ne-am propus să începem structurarea organizării la nivel local cu Biroul Municipal", a afirmat proaspătul parlamentar constănţean. Culeţu a menţionat că este adeptul unor alegeri deschise, în care sunt aşteptaţi şi membri ai societăţii civile. Referitor la organizaţiile locale din judeţ, liderul Forţei Civice a precizat că au fost stabilite o serie de întâlniri la nivelul oraşelor, primele evenimente de acest gen urmând să aibă loc la Mangalia, Cernavodă, Năvodari şi Medgidia.

Întrebat dacă va căuta, în calitate de lider al FC Constanţa, un candidat pentru Primăria municipiului Constanţa, Dănuţ Culeţu a declarat că a făcut asta şi atunci când era membru PNL - referindu-se aici la regretatul Gabriel Căciuloiu - şi că speră să mai ofere constănţenilor o astfel de şansă.

Nu mai puţin important, fostul prefect al judeţului Constanţa, actual deputat, a criticat dur intenţia actualului guvern de a introduce impozitul forfetar. „Impozitul forfetar e foarte greu de implementat. Nu impozite noi! Nu creşteri de impozite şi taxe!", a subliniat Dănuţ Culeţu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii