Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrea înapoi în administraţia locală Deputatul Iorguş şi-a lansat candidatura la Primăria Mangalia

ro

09 Apr, 2012 00:47 1426 Marime text
Democrat-liberalul Zanfir Iorguş, deputatul Colegiului 5, şi-a lansat, la finalul săptămânii trecute, candidatura la Primăria Municipiului Mangalia. Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural „Euxin" din localitate şi a reunit peste 700 de cetăţeni. În acest context, Iorguş a prezentat un film în care mangalioţii deplâng soarta oraşului care, altădată, obişnuia să fie atracţia sudului litoralului. Oamenii au vorbit despre frigul din locuinţe, despre mizeria de pe străzile Mangaliei, despre taxele şi impozitele extrem de ridicate, dar şi despre miile de câini vagabonzi şi despre turismul care pare să fi dispărut în această zonă.

Parlamentarul aspirant la un nou mandat de edil-şef a amintit câteva dintre proiectele iniţiate şi implementate în timpul celor 12 ani de mandat de primar, respectiv accesarea primelor trei proiecte cu fonduri europene: Portul Turistic, Cordonul Saturn - Venus şi reabilitarea lacurilor de la Neptun.

Candidatul PDL la Primăria Mangalia a mărturisit însă că a făcut şi greşeli: „Recunosc, cu sinceritate, că am făcut şi greşeli. E foarte uşor să greşeşti atunci când există atât de multe păreri în jurul tău. Important este că am învăţat din aceste greşeli şi poate cea mai bună lecţie a fost aceea că prietenii adevăraţi, dumneavoastră, aţi fost alături de mine, la bine şi la greu".

„Indivizi lacomi şi mediocri au dat Mangalia unor grupuri de interese"

În contextul lansării, Iorguş nu a ratat ocazia de a critica dur actuala administraţie locală. În opinia sa, „o mână de indivizi, lacomi şi mediocri, au dat toată Mangalia unor grupuri de interese din Constanţa sau din alte localităţi, acaparând tot ce înseamnă «economic»". Nu în ultimul rând, Zanfir Iorguş şi-a prezentat, în cadrul lansării, echipa alături de care candidează. În această echipă se regăsesc, printre alţii, Laura Condur, managerul Sanatoriului Mangalia, şi consilierul local Paul Foleanu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • leul g.g. 17 Apr, 2012 18:56 cel mai bun program il are d-l Iorgus dar cu pompele de caldura va castiga sigur un nou mandat, iar la iarna vom avea cea mai ieftina caldura si apa calda din Romania