Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vot în unanimitate în congresul extraordinar al PSD. Ce au decis social democrații

ro

10 Mar, 2018 14:40 1864 Marime text
Social-democraţii prezenţi sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD au votat în unanimitate în favoarea începerii dezbaterilor pentru cinci convenţii naţionale, informează Agerpres.ro 
 
Propunerea a venit din partea liderul PSD, Liviu Dragnea. El a precizat că la aceste dezbateri vor fi invitate să participe: preşedinţia, BNR, Academia Română, partidele politice, mediul universitar, sindicatele, patronatele şi societatea civilă.
 
Aceste convenţii ar urma să aibă ca teme adoptarea monedei euro până în 2024, stabilirea priorităţilor pentru preşedinţia română a Consiliului UE, egalitatea de gen.
 
De asemenea, urmează să fie iniţiate Convenţia naţională pentru cultură şi Convenţia România 2040.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihai melnic 11 Mar, 2018 06:24 Liviu Dragnea ne-a umilit pe noi,romanii din Republica Moldova. Republica Moldova a fost trecuta de PSD in categoria ,,tarilor vecine,, cu care trebuesc intretinute numai ,,relaţii economice şi sociale,,. Intocmai asa isi doreste si Rusia cu binomul ei de la Chisinau,Plahotniuc-Dodon, ca Romania sa fie, ,,cel mult o tara vecina pentru Republica Moldova,,. Iata de ce noi,cele patru milioane de moldoveni, din discursul lui Liviu Dragnea la Congresul Extraordinar al PSD am inteles ca picioarele PSD de la Mosocova se trag si nu din Interesul National al Romaniei. Nu din grija fata de noi,moldovenii,ca frati de sange,ca romani.