Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:16 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vom aduce bani suficienţi astfel încât oraşul să fie schimbat în bine" Gheorghe Hânsă garantează progresul oraşului (galerie foto)

ro

21 May, 2012 00:00 2580 Marime text
cap_8.jpgGheorghe Hânsă şi-a lansat, vineri, la ora 19.00, candidatura la Primăria Cernavodă. Evenimentul a avut loc pe Stadionul Ideal din oraş. Înainte de acest moment, Gheorghe Hânsă, însoţit de echipa sa de consilieri şi de membri ai PNL, a pornit de la sediul partidului într-un marş pe străzile oraşului.

La lansarea candidatului PNL la Primăria Cernavodă au fost prezenţi preşedintele Filialei PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, persoana care a participat la înfiinţarea Fiscului din Cernavodă, Varujan Vosganian, fost ministru de Finanţe, politicianul care a contribuit la finalizarea Unităţii II a Centralei Nucleare din oraş, senatorul Puiu Haşotti, deputatul Alina Gorghiu şi o armată de consilieri PNL veniţi de la Constanţa special pentru acest moment. Alături de Gheorghe Hânsă au urcat pe scenă consilierii săi: Iulia-Antonia Bruchental (economist), Alexandru Toth (medic), Ecrem Suliman (electrician), Robert Nicolau (operator), Cristian Popa (jurist), Romeo Tudor (tehnician), Florina Cristache (economist), Mădălin Drăghici (inginer), Constantin Grajdeanu (ofiţer), Dumitru Toader (maistru), Luminţa Costache (asistent farmacie), Daniel Mihai Florea (administrator), Ion Ciortan (electrician), Cristian Miron (inginer), Viorel Stoica (apicultor), Ionuţ Barbu (inginer), Răzvan Toma (informatician), Adrian Neagoe (operator), Laurenţiu Gascu (croitor), Alina-Maria Mitescu (jurist) şi Gheorghe Luschi (administrator).

„Cumetriile din Primărie vor fi desfiinţate"

O parte dintre invitaţi au luat rând pe rând cuvântul. Candidatul la Primăria Cernavodă, Gheorghe Hânsă, le-a vorbit localnicilor despre cele trei proiecte pe care le are în plan pentru dezvoltarea oraşului. „Avem trei proiecte mari de realizat: proiectul de reabilitare a blocurilor, proiectul de reabilitare a străzilor şi proiectul privind continuarea lucrărilor la reţeaua de apă, canalizare şi termoficare pentru extinderea acestui sistem în tot oraşul", a transmis Hânsă celor prezenţi. Candidatul PNL la Primăria Cernavodă a promis că toate aceste proiecte vor fi executate cu firme din Cernavodă şi cu lucrătorii din oraş. „Centrul oraşului este amenajat cu oameni din Suceava, iar ai noştri stau cu mâinile în buzunare şi se uită acolo, cu toate că sunt zeci de pavatori în Cernavodă. Locurile de muncă se vor asigura prin proiectele pe care vi le-am spus. Sunt prieten cu ministrul Orban de la Finanţări europene şi vom aduce bani suficienţi pentru firme şi pentru Gospodărirea Comunală, astfel încât oraşul să fie schimbat în bine", a mai comunicat Gheorghe Hânsă sutelor de oameni veniţi să-l susţină. Hânsă le-a mai garantat cernavodenilor un lucru: uşile Primăriei vor fi tot timpul deschise pentru ei, cumetriile vor fi desfiinţate şi nicio rudă a actualei echipe PNL nu va primi funcţii în Primărie sau la Gospodărirea Comunală. Banii de la bugetul local, în fapt banii cernavodenilor, vor fi cheltuiţi cu chibzuinţă. „Vom închide robinetul bugetului pentru televiziunile care primesc zeci de miliarde ca să apară o persoană neapărat acolo şi să ne împroaşte cu gunoi. Vom opri robinetul de bani pentru nenumăraţii avocaţi care primesc zeci de miliarde de la Primăria din Cernavodă", a făgăduit Hânsă. „Să ne întâlnim pe 10 iunie să votăm PNL şi primarul care vă respectă!", i-a îndemnat Gheorghe Hânsă pe localnicii prezenţi la eveniment.

„Noi nu venim la Primărie să cântăm!"

Trei dintre membrii echipei de consilieri PNL Cernavodă s-au adresat şi ei mulţimii. „Noi nu venim la Primărie să cântăm! Noi venim să muncim pentru dumneavoastră!", le-a spus Robert Nicolau oamenilor. Iată ce a zis consilierul Luminiţa Costache: „În anul 2009 am iniţiat strângerea de semnături pentru organizarea unui referendum. De acum încolo vom face referendum pentru toate proiectele, pentru că tot ce se va realiza în oraşul aceasta se va face numai cu acordul dumneavoastră". Consilierul Alexandru Toth le-a transmis localnicilor că Gheorghe Hânsă este primarul potrivit pentru Cernavodă, amintindu-le că în urma cu opt ani, când Hânsă se afla la şefia Primăriei Cernavodă, taxele şi impozitele erau mici şi nu săpau la bugetele familiilor, cum se întâmplă astăzi.

Spectacol de zile mari

Cernavoda-Hansa2.jpg

Localnicii au avut parte şi de un moment special. Pe parcursul evenimentului de lansare a candidatului PNL, Gheorghe Hânsă, atmosfera a fost întreţinută de artiştii Constantin Enceanu, Petrică Mîţu Stoian, Ana Lesko, Vali Vijelie, Jul, Gina Pop, Nicu Albu, Florin Decuseara, Vacanţa Mică, Florentina Suciu, Anca Neacşu şi Lorena.

Un marş al solidarităţii

La ora 17.00, înainte de evenimentul de lansare, Gheorghe Hânsă, însoţit de echipa de consilieri şi de membri ai PNL, a pornit de la sediul partidului într-un marş pe străzile oraşului. Zeci de persoane s-au alăturat în mod spontan acţiunii, exprimându-şi astfel public susţinerea faţă de candidatul PNL la Primăria Cernavodă, Gheorghe Hânsă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii