Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volcinschi aşteaptă a treia prelungire a detaşării în funcţia de subprefect

ro

30 Aug, 2013 00:00 1502 Marime text
De la numirea lui Radu Volcinschi în funcţia de subprefect al judeţului Constanţa a trecut mai bine de un an. Amintim că Executivul a decis, în şedinţa din 16 mai 2012, prin Hotărârea de Guvern nr. 521, numirea prin detaşare, cu caracter temporar, a lui Radu Volcinschi în funcţia de subprefect, judeţul Constanţa devenind atunci judeţul cu doi subprefecţi.
De la instalarea sa în funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa, detaşarea i-a expirat de două ori şi de tot atâtea ori i-a fost prelungită.

Potrivit declaraţiilor lui Volcinschi, prima prelungire a detaşării a avut loc în noiembrie 2012, iar cea de-a doua în luna mai a acestui an. În prezent, subprefectul aşteaptă cea de-a treia prelungire, care ar trebuie să aibă loc, teoretic, în luna noiembrie.
Întrebat dacă ia în calcul ocuparea funcţiei de prefect al judeţului Constanţa, fostul director al Direcţiei Generale de Administraţie Publică şi Juridică din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa a declarat: „Nu am venit în Prefectura Constanţa cu scopul de a ajunge prefect. Am o colaborare foarte bună cu Eugen Bola”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii