Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Virginia Uzun, noul președinte al organizației Eforie a Partidului Social Democrat

ro

11 Jul, 2020 11:00 3979 Marime text

• A fost aleasă noua conducere, după ce fostul președinte, Virgil Negru, a demisionat
 
Adunarea Organizației Orășenești Eforie a Partidului Social Democrat s-a întrunit în vederea alegerii noii conduceri, în urma demisiei prezentate de fostul președinte, Virgil Negru.

Pentru a respecta condițiile de securitate sanitară impuse de pandemia de coronavirus, adunarea generală a organizației s-a ținut în aer liber.

În unanimitate de voturi, noul președinte al organizației Eforie a fost desemnată ec. Virginia Uzun, iar vicepreședinți au fost aleși Marian Ștefan, Ionuț Savu, Cristian Moșnianu, Virgil Negru, Mariana Moldovean.

Secretar Executiv a rămas în continuare juristul Sorin-Dumitru Munteanu.

Din Biroul Organizației Eforie mai fac parte următorii membri: Marcela Jilcu, Alina Nedelea, Ionuț Constantinescu, Mădălina Micu, Ionuț Nicoară, Tudorel Onea, Mariana Vișa.

La ședință au fost prezenți Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, și  senatorul Liviu Brăiloiu.

Felix Stroe a subliniat:

Virginia Uzun, noul președinte, este un profesionist confirmat timp de peste 15 ani la conducerea SPIT Constanța, o instituție pe care a reformat-o complet și a adus-o la stadiul  de model de organizare și eficiență pentru multe servicii publice ale altor municipii. (...) Cu Virginia Uzun, PSD va recâștiga Primăria Eforie.

La rândul său, senatorul Liviu Brăiloiu s-a arătat convins că,


Odată cu alegerea în funcția de președinte al organizației a Virginiei Uzun, PSD Eforie va avea o evoluție excepțională și va câștiga alegerile pentru funcția de primar al orașului. (...) Trebuie să înțelegem că principalul adversar al cetățenilor din Eforie este actuala administrație”.

Noul președinte al organizației PSD Eforie, Virginia Uzun, a ținut să mulțumescă pentru încrederea acordată.


Îmi doresc ca, în cel mai scurt timp, PSD Eforie să devină una dintre cele mai importante organizații din județul Constanța. Candidez la primărie pentru că localitatea Eforie are nevoie de un primar de stânga, cu multă aplecare spre nevoile cetățeanului. Cu ajutorul dumneavoastră, după 27 septembrie, la Eforie vom avea un primar PSD și un consiliu local care sa ne permită să facem ceea ce trebuie pentru oameni, adică să transformăm localitatea Eforie într-o localitate europeană și o stațiune model, a declarat Virginia Uzun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii