Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul Gabi Stan, insignifiant pentru Felix Stroe?!

ro

24 Oct, 2015 00:00 1855 Marime text
Menţinerea pe funcţie a viceprimarului municipiului Constanţa, Gabriel Stan, continuă să işte controverse şi să genereze întrebări fără răspuns. Subiectul nu putea fi evitat nici în cadrul întâlnirii dintre preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa, Felix Stroe, şi reprezentanţii mass-media. Chiar dacă a reiterat ideea că se delimitează de vechiul PSD, el a ţinut să sublinieze că asta nu presupune că trebuie „dat afară vreun directoraş sau viceprimarul Gabi Stan“. „Eu cred că viceprimarul Gabi Stan nici nu poate fi subiect de conferinţă de presă la PSD. Eu n-am fost niciodată lipit de Gabi Stan, ca să mă dezlipesc“, a adăugat liderul social-democraţilor constănţeni.
 
Cu alte cuvinte, Stroe a dat de înţeles că înlocuirea lui Stan nu l-ar „afecta“ câtuşi de puţin, iar decizia îi aparţine, în totalitate, liderului organizaţiei municipale, Decebal Făgădău. Totodată, el a reamintit că funcţia de viceprimar al municipiului „a fost oferită transparent“ liberalilor, care n-au vrut să desemneze o persoană „ca să înjure şi să-şi pregătească campania electorală din 2016“.

Premieră fără repetiţie în CLM Constanţa

Şi pentru că tot s-a ajuns la radiografierea administraţiei municipale, nici premiera oferită de consilierii social-democraţi la începutul acestei luni, când au chiulit în masă de la şedinţa Consiliului Local Municipal Constanţa, nu a fost trecută cu vederea. Potrivit lui Stroe, la scurt timp a avut o întrevedere cu Decebal Făgădău - viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, şi cu Cristinel Dragomir - vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, în cadrul căreia toţi trei au convenit că trebuie să pregătească mult mai atent şedinţele de CLM şi CJC, astfel încât să nu se mai anuleze din cauza absenteismului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii