Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești bune de la Ministerul Transporturilor. Până pe 15 septembrie, pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrări de întreţinere

ro

09 Jun, 2020 00:00 2407 Marime text
  • Ministrul Transporturilor, Lucian Bode s-a aflat luna trecută la Constanța pentru a vedea la fața locului stadiul mai multor proiecte
  • Deputatul PNL, Bogdan Huțucă spune că a cerut ministrului ridicarea restricțiilor pe Autostrada Soarelui, astfel încât traficul spre litoral să se desfășoare în cele mai bune condiții
  • La o săptămână de la vizita pe litoral, ministrul Transporturilor anunță că pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrări de întreţinere, în intervalul 15 iunie - 15 septembrie.
  • Până în acest moment, s-au făcut lucrări de întreţinere periodică pe 33 km de pe acest tronson de autostradă


Ministrul Transporturilor, Lucian Bode s-a aflat luna trecută la Constanța pentru a vedea la fața locului stadiul mai multor proiecte derulate cu fonduri europene și pentru a da un impuls lucrărilor.
Deputatul PNL, Bogdan Huțucă spune că a discutat cu ministrul despre lucrurile care interesează cel mai mult constănțenii: venirea turiștilor la mare în acest sezon estival.
“Împreună, în urma unor discuții intense am căzut de acord pe trei chestiuni pe care Guvernul și-a asumat să le urmărească, chestiuni ce vizează atât viitorul apropiat cât și dezvoltarea județului nostru pe termen lung:

1. Ridicarea restricțiilor pe Autostrada Soarelui, astfel încât traficul spre litoral să se desfășoare în cele mai bune condiții;
2. Instituirea mai multor curse aeriene regulate din țară către aeroportul de la Mihail Kogălniceanu;
3. Licitarea, semnarea și începerea cât mai rapidă a lucrărilor la varianta ocolitoare Techirghiol. Acest drum ar face ca drumul de la Constanța către stațiunile din sud să se parcurgă mult mai repede și ar fi un lucru foarte bun atât pentru constănțeni cât și pentru turiști. Guvernul a bugetat studiul de fezabilitate și proiectul tehnic abia acum, în 2020. Din păcate guvernările PSD n-au fost interesate deloc de infrastructură”, susține președintele PNL Constanța.



La o săptămână de la vizita pe litoral, ministrul Transporturilor a anunțat că pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrări de întreţinere, în intervalul 15 iunie - 15 septembrie. Bode consideră anormal ca, în sezonul estival, compania de drumuri să execute lucrări pe autostrada către mare.
Ministrul a mai adăugat că până în acest moment, s-au făcut lucrări de întreţinere periodică pe 33 km de pe acest tronson de autostradă în condiţiile în care nu a fost trafic. Rămân astfel circa 30 km la care se va interveni după 15 septembrie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii