Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR şi PLUS Constanţa, campanie de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale

ro

08 Aug, 2019 00:00 1297 Marime text

Conducerile USR şi PLUS au agreat ultimele modificări la protocolul de alianţă politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR şi de Consiliul Naţional al PLUS. În câteva zile va fi semnat actul prin care ia naştere formal „Alianţa USR PLUS”. Având în vedere că înregistrarea unei alianţe politice necesită o procedură judiciară îndelungată, această alianţă va fi dublată de o alianţă electorală privind participarea la alegerile prezidenţiale.
 
Ieri s-a dat startul campaniei de strângere de semnături pentru candidatura la alegerile prezidenţiale a preşedintelui USR, Dan Barna. „Membrii PLUS Constanţa se alătură colegilor din toată ţara şi din diaspora în campania de strângere de semnături pentru candidatura la prezidenţiale a lui Dan Barna”, anunţă conducerea filialei constănţene.
 

Obiectivele Alianţei USR PLUS

 
Alianţa şi-a făcut cunoscute şi obiectivele pentru următoarea perioadă: câştigarea alegerilor prezidenţiale din 2019; câştigarea de către candidaţii Alianţei a unui număr cât mai mare de funcţii elective în cadrul administraţiei publice locale, ca urmare a alegerilor locale din 2020, câştigarea de către candidaţii Alianţei a celui mai mare număr de mandate de parlamentari, prin comparaţie cu ceilalţi competitori, ca urmare a alegerilor parlamentare din 2020, astfel încât să formeze o coaliţie de guvernare având prim-ministru un reprezentant al Alianţei; asigurarea guvernării României în perioada 2020-2024 şi implementarea programului de guvernare al Alianţei şi câştigarea alegerilor parlamentare organizate în 2024 şi asigurarea guvernării României în perioada 2024-2028.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii