Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR PLUS Constanța Fără posibilități de fraudare la concursurile publice

ro

16 Sep, 2021 19:34 3589 Marime text

 
  • ANFP, condusă până acum două zile de secretarul de stat din partea USR PLUS, Liviu Mălureanu, a dezvoltat o aplicație prim care subiectele la concursuri sunt trase la sorți automat, diminuând astfel la minimum posibilitatea de fraudare a examenelor de concurs.
Consilierii municipali USR PLUS din Constanța au inițiat un proiect de Hotărâre de Consiliu Local pentru aprobarea unui protocol de colaborare între Primărie și Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, pentru folosirea unui program ce împiedică fraudarea concursurilor pentru posturi de funcționari publici.

ANFP, condusă până acum două zile de secretarul de stat din partea USR PLUS, Liviu Mălureanu, a dezvoltat o aplicație prim care subiectele la concursuri sunt trase la sorți automat, diminuând astfel la minimum posibilitatea de fraudare a examenelor de concurs.

Mai multe ministere și instituții au incheiat astfel de protocoale de colaboare, iar aplicația informatică a fost deja folosită cu succes. Obiectivitatea, diminuarea la minimum a fraudelor și transparența la concursuri sunt obiective clar asumate ale USR PLUS în procesul de reformă a administrației publice, de la care nu facem rabat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii