Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR organizează pe litoral o dezbatere pe teme economice, pensii speciale şi energii regenerabile

ro

27 Jun, 2019 00:00 1822 Marime text

Parlamentarii Uniunii Salvaţi România Cristina Prună şi Claudiu Năsui vor susţine sâmbătă, 29 iunie, la Mangalia, o dezbatere despre capitolul „Economie“ din cadrul programului de guvernare al partidului. Cu această ocazie vor fi abordate şi alte subiecte de actualitate împreună cu echipa USR Mangalia.

Parlamentarii USR vor prezenta şi propunerile legislative ale USR în privinţa pensiilor speciale sau a energiei regenerabile, având în vedere
specificul zonei.

Cristina Prună este deputat de Bucureşti în Parlamentul României, membru al Comisiei Industrii şi Servicii şi al Comisiei Afaceri Europene.

Claudiu Năsui este deputat de Bucureşti în Parlamentul României, membru al Comisiei pentru Buget Finanţe Bănci, este ONG-ist şi economist specializat în finanţe. A făcut parte din cabinetul Ministrului Finanţelor Publice în cadrul guvernului tehnocrat, unde a lucrat la proiecte de transparenţă bugetară, îmbunătăţirea legislaţiei privind investiţiile publice şi dezvoltarea mijloacelor moderne de plată a impozitelor cu cardul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii