Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR organizează dezbateri cu cetăţenii pentru desemnarea candidaţilor la alegerile parlamentare

ro

26 Oct, 2018 00:00 1942 Marime text
USR a decis să-şi desemneze candidaţii pentru Parlamentul European din 2019 în urma unor alegeri interne. De asemenea, USR a decis să permită publicului larg să asiste la dezbaterile electorale interne şi să afle detalii despre toţi cei înscrişi în această cursă.
 
O astfel de dezbatere va avea loc, duminică, 4 noiembrie, la Constanţa, când în faţa constănţenilor vor fi prezenţi cei 18 candidaţi care au intrat în cursa pentru desemnarea candidaţilor la europarlamentare.
 
Aici puteţi găsi lista completă a candidaţilor: https://www.usr.ro/euro/.
 
„Suntem primul partid din România care îşi va alege candidaţii printr-un proces de tip “primaries”, adică prin votul tuturor membrilor, iar votarea se va face printr-un sistem electronic, on-line şi verificabil. Transparenţa este caracteristica definitorie a USR pentru alegerile europarlamentare. Campania internă a început pe 1 octombrie 2018 şi se va desfăşura până pe 29 noiembrie 2018. Va include dezbateri, prezentări şi turnee de promovare a candidaţilor prin toate marile oraşe ale ţării. Procesul de votare va debuta pe data de 22 noiembrie 2018, la ora 12:00, şi se va încheia pe data de 29 noiembrie 2018, la ora 12:00.
Procesul de selecţie al USR înseamnă o competiţie reală şi preocupare pentru competenţa şi calitatea profesională a celor care vor reprezenta România în plan european”, susţin reprezentanţii USR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii