Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Constanţa, o nouă plângere prealabilă către Consiliul Local Municipal

ro

12 Jan, 2018 00:00 2069 Marime text
Uniunea Salvaţi România, filiala Constanţa, a înaintat o plângere prealabilă către Consiliul Local Municipal Constanţa prin care solicită anularea taxei de salubrizare, majorată în acest an de la 36 de lei/persoană/an la 60 de lei/persoană/an. Aceeaşi plângere prealabilă a fost înaintată spre aducere la cunoştinţă şi Instituţiei Prefectului - Judeţul Constanţa.
 
„În ciuda argumentelor aduse de noi la dezbaterea publică din luna noiembrie 2017, pentru ca această taxă şi alte impozite / taxe să nu fie crescute în 2018, Consiliul Local Municipal Constanţa nu a ţinut cont de absolut niciun argument raţional, economic ori social, considerând că majoritatea impozitelor şi taxelor locale trebuie să crească“, susţin reprezentanţii USR Constanţa.
 
Conform referatului de fundamentare prezentat de Primăria Constanţa, cheltuielile anuale efectuate pentru colectarea şi transportul deşeurilor menajere de la populaţie au scăzut cu 10.605.049 de lei în doi ani (2015 - 2017).
„În cazul în care răspunsul Consiliului Local Municipal Constanţa, la următoarea şedinţă ordinară, va fi unul negativ, vom formula o cerere de chemare în judecată la Tribunalul Constanţa, Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal“, mai transmit reprezentanţii USR Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii