Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USR Constanța își prezintă candidații pentru Consiliul Local Municipal

ro

10 Mar, 2020 21:35 2355 Marime text
USR Constanța își prezintă candidații pentru Consiliul Local Municipal. 

Florin Cocargeanu a absolvit Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" și Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității "Ovidius" Constanța.  A lucrat 15 ani în mediul privat, este căsătorit și are o fetiță de 5 ani.
 
Fost sportiv de performanță, el spune că cea mai clară dovadă a iluziilor vândute despre bogăția orașului este deficitul acut de spații verzi și de infrastructură necesare sportului de performanță dar, mai ales, practicării sportului de masă: 


„Mi-am depus candidatura pentru un loc în Consililul Local Constanța pentru că doresc să schimb radical lucrurile în această direcție. Mai multe spații verzi și mai multe baze sportive moderne, bine întreținute,  înseamnă și o altă stare de spirit pentru locuitorii Constanței.”, arată Florin Cocargeanu, candidat USR pentru Consiliul Local.
 

Constanța are un potențial imens de dezvoltare, însă din cauza lipsei de deschidere a administrației locale, investitorii au întârziat să apară.
 

"Trebuie să recăpătăm încrederea acestora că îşi pot desfăşura afacerile aici".

Un alt obiectiv important pentru Florin este implicarea cetățenilor în mod direct în luarea deciziilor.
 
În acest sens, a depus la Primăria Constanța, atât în 2018, cât și în 2019, un proiect de bugetare participativă prin care cetățenii urmau să decidă singuri, prin depunere de proiecte, cum va fi cheltuit un procent de 10% din bugetul de dezvoltare al orașului.

Sursa foto: USR Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii