Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean îi transmite primarului Radu Mazăre „Ştefane, fii bărbat, nu te mai maimuţări pe la televiziuni!"

ro

18 Jan, 2012 00:00 1501 Marime text

mazare_blog_b.jpgPe pagina de Internet a primarului a fost postat primul mesaj din acest an. Dragomir îl atenţionează pe edil că degeaba este supărat pe constănţeni şi-l sfătuieşte să nu se mai lase călcat de Băsescu

„Cu ce te pot ajuta?", îi întreabă pe constănţeni de ceva ani primarul Constanţei, Radu Mazăre, iar cerinţele nu au întârziat să apară. Orice constănţean doritor şi-a expus de-a lungul timpului solicitările on-line. Anul 2012 nu face rabat de la regulă. Pe site-ul şefului autorităţii locale a apărut în data de 16 ianuarie primul comentariu din acest an, semnat de Dragomir.

mazare_blog_cu_mesaj.jpgAcesta poate fi ajutat într-un singur fel: soluţia pentru el este ca primarul să se comporte demn pentru Constanţa. Iată ce-i transmite Dragomir primarului: „Ştefane, degeaba eşti supărat pe constănţeni, noi te-am votat ca om, nu ca partid, aşa că fii demn pentru Constanţa şi dacă ai o viaţă personală nu ţi-o arăta public, că nu e frumos. Apreciez ce ai făcut pentru Constanţa şi pentru copii şi bătrâni, dar Dumnezeu te-a ajutat să devii primar, nu te-a lăsat să te calce Băsescu. Atunci fii bărbat, nu te mai maimuţări pe la televiziuni! Fii un exemplu de tată şi un exemplu pentru copiii din Constanţa! Îţi urez numai bine!"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii