Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bust al lui Maniu, amplasat la Constanţa PNŢCD se reorganizează şi va avea candidaţi la toate scrutinele electorale până în 2020

ro

08 Feb, 2018 00:00 2079 Marime text
Adrian Ţapliuc, liderul organizaţiei judeţene a PNŢCD Constanţa, a declarat că ţărăniştii vor avea candidaţi proprii la toate scrutinele electorale începând cu europarlamentarele şi culminând cu alegerile prezidenţiale din 2019 şi parlamentare din 2020.
 
Ţapliuc spune că PNŢCD se află în plină reorganizare la nivel judeţean, iar până la sfârşitul anului va avea constituite 50 de organizaţii. La nivelul municipiului Constanţa s-au înfiinţat birourile de secţii de votare, care au devenit lucrative.
 
În altă ordine de idei, ţărăniştii l-au comemorat recent pe primul preşedinte al partidului, în contextul în care pe 5 februarie s-au împlinit 65 de ani de la moartea sa. În anul Centenarului se vor inaugura patru busturi ale lui Iuliu Maniu. Unul va fi la Bucureşti, unul la Câmpulung, unul la Memorialul Durerii şi unul la Constanţa. Evenimentul a fost conexat cu Consiliul Naţional al partidului, desfăşurat la Baia Mare, care a reunit peste 200 de membri ai PNŢCD. Concluzia CNC-ului a fost că PNŢCD este un partid în creştere, după ce scandalurile interne şi luptele pentru putere ar fi luat sfârşit.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii