Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UDTTMR se conformează hotărârii definitive a Tribunalului Constanţa

ro

07 Mar, 2017 18:01 2987 Marime text
Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România a pierdut apelul formulat la Tribunalul Constanța împotriva lui Metchiure Gafar, președinte al filialei Bucureşti a uniunii și a lui Varol Amet, fost președinte UDTTMR și fost deputat al tătarilor în Parlamentul României.

Cei doi au contestat legitimitatea convocării Congresului UDTTMR din 9 ianuarie 2016, la care a fost reales, în unanimitate, Gelil Erseghep pentru un nou mandat în funcția de președinte al UDTTMR.  Uniunea trebuie să organizeze noi alegeri pentru desemnarea şefilor de filiale, conducere centrală şi Consiliu al Reprezentanţilor.         
 
Biroul de presă al UDTTMR anunţă că s-a luat act de hotărârea definitivă a Tribunalului Constanţa, hotărâre pe care UDTTMR o recunoaşte şi la care urmează să se conformeze.
 
În acest context, având în vedere că Tribunalul Constanţa a anulat Hotărârea nr. 1/09.01.2016 a Congresului Naţional, UDTTMR revine la structura de conducere în funcţie până la desfăşurarea congresului, urmând ca, în conformitate cu prevederile statutului, să fie organizat un nou congres. 



Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii