Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Țuțuianu sau Dănilă? PNL și USR PLUS își dispută funcția de manager al CT BUS

ro

08 Apr, 2021 00:00 5255 Marime text
  • Mandatul de director al CT BUS al lui Bogdan Niță se încheie abia către sfârșitul acestui an
  • În ultima ședință a CLM, au fost cooptați în Consiliul de Administrație al CT BUS, reprezentanții PNL, respectiv USR PLUS
  • Sorin Țuțuianu de la PNL și Sorin Dănilă de la USR PLUS sunt nominalizările celor două formațiuni pentru conducerea CT BUS


Mandatul de director al CT BUS al lui Bogdan Niță se încheie abia către sfârșitul acestui an, însă, auditele municipalității ar putea forța plecarea acestuia înainte de finalizarea contractului de management.

Nu este un secret că actuala administrație locala dorește o altă conducere la nivelul CT BUS, o societate care are ca unic asociat UAT Constanța prin Consiliului Local Municipal.
În ultima ședință a CLM, au fost cooptați în Consiliul de Administrație al CT BUS, reprezentanții PNL, respectiv USR PLUS.



Este vorba despre liberalul Sorin Petrică Țuțuianu, de profesie inginer mecanic, în prezent șeful reprezentanță la Registrul Auto Constanța.
Acesta a fost viceprimar la Medgidia, dar și fost administrator provizoriu al Oil Terminal SA.

Cel de-al membru al CA-ul este Alexandru Sorin Dănilă de la USR PLUS. Dănilă este absolvent al Academiei Navale Constanța. Acesta este șef mecanic, comandant iar politic deține funcția de de secretar al PLUS Constanța.


Citește și:

Demisii din Consiliul de Administrație al CT BUS

Fostul șef al RAR pleacă acasă. Un comandor în rezervă în CA-ul CT BUS!

Primăria Constanța și-a numit reprezentanții în Consiliile de Administrație a unor societăți comerciale. Cine sunt aceștia?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii