Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trăistariu - „Aş face un Paradis al animalelor!" Pe ce cheltuiesc artiştii banii făcuţi din campanii electorale!

ro

07 May, 2012 02:23 2039 Marime text
ce_fac_artistii_.jpgCântăreţul Mihai Trăistariu se poate considera un norocos. Şi această campanie electorală va fi un tur de forţă pentru el, deoarece a învăţat din timp lecţia şi le va cânta viitorilor primari exact pe gustul lor. În plus, anul acesta, spune Mihai, pentru că este încă un an de criză, a redus în mod special pentru campanie onorariul său de concert şi le-a oferit viitorilor primari un discount de 20 %, astfel că tariful său de campanie a devenit 1.200 de euro pentru 45 de minute de recital.

Fie că-i USL, PD-L, PP-DD... fie că-i sat, oraş, Mihai va bate ţara în lung şi-n lat, pentru o lună de zile de campanie. Mihai îşi aminteşte că anul 2000 a coincis şi cu prima campanie electorală pe care a prins-o. Cânta pe-atunci în celebra trupă Valahia mega-hituri rămase în timp, precum „Banii şi fetele", „La mare, la soare" ori celebra „Banana". Artistul îşi aminteşte că primarii le cereau celor de la Valahia „să nu cânte şi piesa aia cu Suzana"... „ca să nu fie interpretabil". În urma acelei campanii, Mihai şi-a luat două apartamente într-o singură lună.
După campania din 2004, Mihai a reuşit să-şi cumpere prima maşină din viaţa lui, un Peugeot albastru, care l-a costat 19.000 de euro. În 2008, Trăistariu era deja artistul român cu cel mai mare punctaj din istoria Eurovision-ului. În acel an, când a venit campania, primarii s-au bătut efectiv pentru el... astfel că, după doar 30 de zile de concerte, cântăreţul şi-a achiziţionat maşina visurilor lui (un Porsche Boxter), dar şi terenul mult visat, la malul mării, unde va începe curând construcţia viitoarei lui case.
Pentru luna aceasta, Trăistariu spune că a semnat deja 38 de contracte, iar telefonul încă îi mai sună.
Întrebat ce vrea să facă cu banii din campania electorală 2012, Mihai răspunde simplu: un Paradis al animalelor. „Am de gând să cumpăr un teren de vreo 10.000 de metri pătraţi, unde să reuşesc să adun toţi câinii fără stăpân din România. Sunt un mare iubitor de animale. Am deja în grijă 17 câini şi 33 de pisici. Decât să-i dau unui om, prefer să-i dau unui animal! Pentru că animalele te iubesc condiţionat şi nu-şi fac rău niciodată", spune Mihai.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii