Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termen pe 21 februarie Dosarele fostului primar Tusac se judecă unitar la Buzău

ro

11 Feb, 2012 00:00 1973 Marime text
04_Mangalia_tusac_Claudiu_Palaz.jpgFostul edil-şef al municipiului Mangalia, social-democratul Claudiu Tusac, a fost trimis din nou la plimbare de către instanţă. Este vorba de încă un dosar în care Tusac contesta Ordinul 773/2011, prin care prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, l-a suspendat din funcţie pe motiv de incompatibilitate şi care, asemenea primului dosar, 14444/118/2011, va fi judecat la Buzău. Asta pentru că judecătorii constănţeni au admis, aşa cum se arată de altfel într-un comunicat de presă dat publicităţii vineri de către prefect, excepţia de litispendenţă şi excepţia de conexitate formulate de Palaz în dosarul 15166/118/2011. Concret, judecătorii constănţeni au constatat că există un raport de identitate din punct de vedere al obiectului dosarului, al părţilor şi al cauzei între primul şi al doilea dosar şi au decis conexarea lor.

Legat de acest aspect, reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa a declarat: „Mă bucură faptul că cele două dosare vor fi judecate de acelaşi complet, astfel încât să existe o singură sentinţă care să soluţioneze unitar cazul". Totodată, prefectul a ţinut să-l avertizeze pe fostul primar Tusac „să renunţe la a-şi face planuri de revenire în funcţie odată cu furnizarea căldurii în Mangalia de către SC Callatis Therm SA, doar pentru că se ambiţionează să arate că Primăria nu poate funcţiona fără el". „E aberant ceea ce încearcă să demonstreze, sfidând orice logică şi orice formă de respect faţă de cetăţenii municipiului", a mai precizat prefectul Claudiu Palaz.

În final, reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa a menţionat că, potrivit ordinelor de plată pe care le-a primit, Primăria Mangalia a executat plata către Callatis Therm.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Revoltatii 11 Feb, 2012 10:10 Domnule Palaz,declaratiile,informarile dvs.nu tin loc de caldura in apartamentele din Mangalia.Peretii sunt atat de reci incat aparatele electrocasnice nu mai fac fata si temperatura nu creste nici macar cu un grad.Daca sunteti reprezentantul Guvernului in teritoriu,ar trebui sa luati masuri reeale!Lamentarile lui Filimon in fata camerei de luat vederi,neputinta,incapatanarea si prostia consilierilor,NU REZOLVA PROBLEMA VITALA deja:CALDURA IN CASELE OAMENILOR!O firma de doi lei,interesata doar de aspectul financiar al problemei,un primar slab(influentat de catre TUSAC)consilieri puturosi,incompetenti deopotriva si incapatanati,UMILESC si INGENUNCHEAZA un oras intreg.Luati masuri concrete si nu mai faceti declaratii cu un limbaj de lemn,caci asistati la un genocid local si intr-o zi cei vinovati vor raspunde!Instituirea STARII DE ALERTA la Mangalia,nu cred ca este de neglijat.In case sunt intre 16 si 18 grade!