Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion (USR) le cere românilor să o bombardeze cu emailuri pe Dăncilă. Subiectul - noul şef al CNAS, suspect într-un dosar de corupţie!

ro

27 Jul, 2019 00:00 1102 Marime text

Premierul Viorica Dăncilă l-a numit în fruntea Casei Naţionale de Sănătate pe Vasile Ciurchea, cel care a mai ocupat această poziţie de două ori, o dată chiar în perioada în care se implementa cardul de sănătate, sistem care a costat enorm şi care de la început a avut mari probleme de funcţionare.
 
„Este inadmisibil! Vasile Ciurchea este suspect într-un dosar de corupţie, al cărui prejudiciu se ridică la circa 17 milioane de euro. Numirea acestui nou, dar vechi preşedinte al CNAS este o sfidare faţă de toţi pacienţii, medicii şi cadrele medicale din România care au avut de suferit de pe urma sistemului ce nu a funcţionat niciodată cum trebuie.
 
De asemenea, numirea într-o funcţie publică a unui inculpat într-un dosar de corupţie este o sfidare la adresa tuturor românilor corecţi şi competenţi, asupra cărora nu planează nicio suspiciune de acest fel”, susţine, într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul USR de Constanţa Stelian Ion.
 
Acesta le cere românilor să îi scrie Vioricăi Dăncilă şi să îi ceară să numească la CNAS un profesionist recunoscut în domeniu, care să lucreze în sprijinul pacienţilor, pe adresa de mail oficială a premierului pm@gov.ro.  

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii