Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion (USR) critică promisiunile făcute pe final de mandat de primarul Decebal Făgădău

ro

06 Mar, 2020 00:00 4146 Marime text

Deputatul USR de Constanța Stelian Ion critică promisiunile făcute pe final de mandat de primarul Decebal Făgădău. „Făgădăuiți marea cu sarea, făgădăuiți investiții fără precedent, transformări istorice, arhitecturi epice. De săptămâni de zile, domnul de la Primărie pare lovit de o incontinență a promisiunilor, de ai impresia că stă și peste program, doar ca să poată doborî toate recordurile de promisiuni: milioane din fonduri europene pentru modernizarea marilor bulevarde, alte milioane în școli, iar despre un loc de joacă mai degrabă în paragină am aflat chiar astăzi că va deveni „zonă de agrement“.
 
În 20 de ani pesediștii au avut vreme și bani să-l schimbe piatră cu piatră și țeavă cu țeavă, să investească în sănătatea și în educația fiecărui locuitor, să țeasă istorii formidabile și profitabile pe marginea patrimoniului istoric al Constanței.
Acum, în preajma alegerilor, aruncă cu promisiuni fără nicio măsură, în total dispreț față de inteligența locuitorilor acestui oraș. Vă invit să le amintiți aceste promisiuni vechi și noi tuturor celor care mai cred vreo iotă din ce promit PSD și Decebal Făgdău”, afirmă Stelian Ion.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ilie 06 Mar, 2020 13:43 Incredibil, primarul apeleaza la aceeasi tactica ca si in 2016, cand a promis mega-proiecte. Constantenii trebuie sa traga linie, si sa vada ce a promis, si ce a facut Fagadau. Altfel, daca vom spune ca nu ne pasa vom avea un oras condus nu de un om care castiga campanii electorale adevarate, ci de un om care castiga concursuri de smecherii. Daca iese tot el primar, inseamna ca, constantenilor le place sa fie mintiti. Va reamintesc câteva dintre promisiunile colorate si gogonate din campania electorala din 2016 si care nu au fost concretizate. Minciuna 1: 4 parcari supraetajate si o parcare subterana Minciuna 2: Reabilitarea Cazinoului Minciuna 3: Realizarea pasajului rutier subteran pe bd. I.C. Bratianu Minciuna 4: Realizarea unei pasarele supraterane pt siguranta pietonilor in aceeasi zona Minciuna 5: Modernizarea pietelor Grivitei, Tomis III si I.L. Caragiale Minciuna 6: Sala polivalenta cu 5000 locuri Minciuna 7: Bazin olimpic de inot in zona Badea Cartan Minciuna 8: Sistem integrat de semafoare inteligente Minciuna 9: Realizarea sistemului de monitorizare video in oras. Minciuna 10: Asfaltarea strazilor (fara sa rezolve diferentele de nivel la gurile de canalizare). A dovedit ca ne-a mintit pe toti, credeti ca mai merita VOTAT?