Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, deputat de Constanţa - „Aceasta este echipa cu care, practic, USR va câştiga alegerile locale în 2020“ (galerie foto)

ro

06 Jul, 2019 00:00 2719 Marime text
USR Constanţa a susţinut, vineri, o conferinţă de presă unde s-a discutat, în principal, despre rezultatele alegerilor interne ale partidului, atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean. Remus Negoi, Stelian Ion şi Dumitru Caragheorghe au fost la prezidiu, unde, rând pe rând, au luat cuvântul, prezentând noii lideri ai organizaţiei de la malul mării.
 
Astfel, Remus Negoi, preşedintele organizaţiei judeţene a USR, a vorbit despre cele mai recente alegeri interne şi a prezentat echipa cu care va conduce partidul politic. El a precizat că numărul de membri din Biroul Politic Judeţean a crescut la 11, de la 7, pentru a acoperi mai bine necesităţile din judeţ.
 
„Noi am avut alegeri atât în filiala locală, municipală, cât şi în cea judeţeană. Sunt noi funcţii alese, noi colegi pe aceste funcţii. Le mulţumesc colegilor mei şi îmi cer scuze că nu am fost aşa de cool ca alţii şi nu i-am îndemnat să dea capete în gură altor adversari politici şi nici nu am folosit un limbaj mai colorat. În urma scrutinelor din luna iunie, la jumătatea lunii am avut alegeri pentru filiala locală, iar la sfârşitul lunii iunie pentru filiala judeţeană.
 
În urma alegerilor, au reieşit rezultatele pe care vi le-am comunicat prin comunicatele de presă. La filiala judeţeană, subsemnatul, Remus Negoi, am fost ales în funcţia de preşedinte. Vicepreşedinţi - Mihai Ochiuleţ şi Cătălin Iacob, profesor, respectiv antreprenor. Membri în Biroul Judeţean, pentru că s-a mărit faţă de celelalte mandate, suntem 11 în total, au fost aleşi colegi atât de la Mangalia, cât şi de la Medgidia sau Adamclisi. Astfel, din punct de vedere teritorial, avem o cât mai bună proporţie în Biroul Judeţean. Stelian Ion, deputat, a fost ales membru în BJ, Florin Cocargeanu, Petre Enciu, Cătălin Daniel Tănase, Dumitru Caragheorghe, Mădălin Corodescu, George Bădilă şi Andrei Toxin”, a spus Remus Negoi.
 
Noul lider de la municipiu, Dumitru Caragheorghe, a făcut o prezentare detaliată a echipei cu care speră să formeze una dintre cele mai puternice forţe politice locale. „Începând cu 14 iunie, filiala locală a municipiului are un nou birou local, compus tot din 7 membri. Aş spune câteva cuvinte despre fiecare membru, având în vedere că din vechiul birou local se menţin în poziţii doar două persoane, şi anume colegii Stelian Ion şi Remus Negoi. Dacă despre ei nu o să spun multe cuvinte, că sunt persoane publice şi vă sunt cunoscuţi, aş vrea să spun despre ceilalţi, care au fost acreditaţi cu încredere. Avem în componenţă pe Anca Mânăilă, de profesie economist, este un membru activ al filialei, un coordonator foarte bun, o persoană foarte persuasivă, extrem de implicată în proiecte interne, printre care pot să număr proiecte legate de sterilizarea câinilor cu sau fără stăpân sau proiecte aflate în diverse stadii de implementare. Este o persoană pe care ne bazăm că poate avea o contribuţie semnificativă.
 
Un alt membru este Florin Cocargeanu, fost vicepreşedinte în cadrul organizaţiei. Este dedicat trup şi suflet organizaţiei noastre, cel mai implicat membru al nostru şi cel mai bun organizator şi coordonator în acest moment. Suntem un partid care promovăm meritocraţia, sperăm să vină şi alţii care să îl depăşească. A coordonat proiectele #fărăpenali şi campania electorală a europarlamentarilor.
 
O să trec la vicepreşedinţii - Mihai Ochiuleţ, o persoană dedicată, un argint viu al filialei locale, un om în care ne punem încrederea în mod deosebit, este fix la firul ierbii şi Laura Tănase, care aduce un plus pe partea cultural-artistică, fiind tot economist de profesie, dar a absolvit şi Şcoala Populară de Arte din Constanţa, la fel de implicată şi pe parte de voluntariat, dar şi în organizaţie.
 
Aceştia sunt membrii Biroului Local, alături de colegii mei Remus şi Stelian, care vor conferi mai multă putere de dezvoltare a ideilor pe care le dorim pe următoarele 20 de luni. Va parcurge toate ciclurile electorale - prezidenţiale, locale şi parlamentare. Ne bucurăm de încrederea membrilor filialei, pe a căror contribuţie ne bazăm pentru dezvoltarea acţiunilor proprii.
 
Despre mine: am 41 de ani. Sunt economist de profesie, sunt director general la o companie din municipiul Constanţa, Cardinal Motors, implicat ONG-istic în diverse asociaţii de pe la începutul anilor 2000. Am fost membru şi secretar al Oceanic Club, sunt membru al JCI, unde teoretic după 40 de ani eşti senior member, sunt fondator al Asociaţiei Verde Urban, alături de Stelian Ion, unde am dezvoltat diverse proiecte, am demarat acţiuni în instanţă pe diverse speţe legate de urbanism”, a declarat Dumitru Caragheorghe, preşedintele USR filiala municipiului Constanţa.
 
Deputatul USR de Constanţa Stelian Ion a subliniat că echipa proaspăt votată de membri din Constanţa va ieşi victorioasă la alegerile locale pentru funcţia de primar şi pentru consilieri locali în Primăria Constanţa. „Aceasta este echipa cu care, practic, USR va câştiga alegerile locale în 2020 şi va câştiga şi alegerile parlamentare. Eu sunt convins că această echipă are forţa necesară. Este o echipă tânără. Oamenii aceştia lucrează foarte bine împreună şi au sprijinul întregii filiale. Filiala Constanţa este o filială nu foarte numeroasă, dar foarte bine închegată. Eu am convingerea că vom avea câştig de cauză pentru viitor. Alegerile europarlamentare, din punctul meu de vedere, sunt un semnal că în Constanţa vecinii noştri, colegii noştri, prietenii şi concetăţenii doresc ca USR - şi nu aş vrea să fiu incorect faţă de colegii de la Plus - şi Plus să conducă pe viitor destinele municipiului şi ale judeţului”, a declarat deputatul USR Stelian Ion.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii