Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, candidat USR la Primăria Constanța „Vedem acum că demersurile începute de Radu Mazăre sunt definitivate acum de Decebal Făgădău” (video)

ro

28 Feb, 2020 11:37 3995 Marime text

Deputatul Stelian Ion, din partea USR, susține o conferință de presă înaintea ședinței de Consiliu Local Municipal de vineri, 28 februarie 2020. Deputatul este nemulțumit de unele proiecte, actualizarea unor prețuri pentru terenuri din Mamaia unde se dorește edificarea unor proiecte imobiliare.

Totodată acesta atrage atenția asupra unor PUZ-uri care urmează să fie adoptate astăzi în ședința de CLM. "Practic vedem acum că demersurile începute de Radu Mazăre sunt definitivate acum de Decebal Făgădău, de aceea trebuie să fim foarte atenți și în iunie să ne mobilizăm", spune Stelian Ion care și-a anunțat candidatura la Primăria Constanța.

„Am văzut printre cele 42 de proiecte unele care se referă la adoptarea unor PUZ-uri pentru care constănțenii au strâns semnături. Pe de altă parte, sunt niște proiecte de hotărâri de consiliu local care se referă la actualizarea unor prețuri cu care s-au vândut terenuri din Mamaia, prin care se dorește edificarea unor hoteluri, în zone importante ale stațiunii, la Cleopatra, unde este unul dintre cazuri. Va fi o problemă mare acolo legată de circulație, de umbrire a plajei. Nu degeaba, PUZ-ul initial a fost aprobat cu clădiri mici P+1. Aceeași situație este și în Mamaia Nord, unde se dorește construirea unui hotel exact în buza plajei P+9. Aceste proiecte nu ar trebui să fie aprobate”, a spus Ion Stelian.

Stelian Ion mai spune că unele proiecte mai pot fi contestate în instanță dacă hotelierii din Mamaia vor fi interesați, dar și de asociațiile pentru protecția mediului din Constanța. Soluția, mai spune Stelian Ion, nu sunt procesele, prea multe la număr, ci că trebuie schimbata administrația locală.

Al doilea subiect dezbătut este unul politic. Deputatul Stelian Ion face un apel la toate formațiunile politice, altele decât PSD, să se creeze o alianță la Constanța în perspectiva alegerilor locale.

"Unele discuții au fost demarate, dar e important ca și membri și simpatizanții acestor formațiuni de opoziție să vizualizeze acest demers, o alianță electorală, eventual o listă comună pentru alegerea consilierilor locali și județeni, pentru realizarea obiectului nostru comun, îndepărtarea PSD de la conducerea municipiului și județului Constanța. ", afirmă Stelian Ion.

Stelian Ion spune că există un sondaj al USR care va fi gata la jumătatea lunii martie și că și-ar dori să fie el candidatul sprijinit de alianța de dreapta. „Dacă un alt candidat va fi plasat mai bine în aceste sondaje, e normal să fie susținut cel mai bine clasat, dacă acea persoana este capabilă să coalizeze toate forțele politice și electoratul de dreapta”, a mai spus deputatul.

Stelian Ion spune că relația lui cu PNL Constanța este bună, la nivel de președinte. „Trebuie să discutam la nivel de organizații, eu cred ca am un atu, consider să fiu susținut, comparativ cu senatorul Vergil Chițac”, a adăugat candidatul la primărie.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii