Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS, termen limită pentru PNL “Discuțiile legate de polul de dreapta la Constanța trebuie tranșate până la finalul acestei luni”!

ro

07 Jul, 2020 00:00 3246 Marime text

  • Deputatul USR Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS pentru Primăria Constanța a organizat, o conferință de presă alături de candidatul Alianței Național Țărăniste, Tudorel Chesoi și de Romeo Stavăr-Vergea, reprezentantul PLUS, în perspectiva unificării partidelor de dreapta la alegerile locale din acest an

  • Deputatul Stelian Ion a susținut că o alianță a dreptei – chiar și fără PNL – ar putea câștiga Primăria Constanța. Cel puțin așa reiese din sondajul realizat de USR și careva fi gata în această săptămână

  • Stelian Ion a  mai adăugat că în opinia sa, discuțiile legate de polul de dreapta  trebuie tranșate până la finalul acestei luni

  • Până în acest moment, PNL Constanța nu a avut nicio reacție la anunțurile făcute de liderii USR-PLUS, respectiv președintelui Alianței Național Țărăniste

 
Deputatul USR Stelian Ion, candidat al Alianței USR – PLUS pentru Primăria Constanța a organizat, o conferință de presă alături de candidatul Alianței Național Țărăniste, Tudorel Chesoi și de Romeo Stavăr-Vergea, reprezentantul PLUS, în perspectiva unificării partidelor de dreapta la alegerile locale din acest an.
Deputatul Stelian Ion a susținut că o alianță a dreptei – chiar și fără PNL – ar putea câștiga Primăria Constanța. Cel puțin așa reiese din sondajul realizat de USR și careva fi gata în această săptămână.
„Nu dorim să mai fragmentăm votul constănțenilor. Cu cât vom fi mai uniți cu atât avem șanse mai mari și vom putea realiza acea majoritate. Avem deocamdată 500 de respondent, în cel mai recent sondaj și aș vrea să demontez niște mituri care au fost aruncate pe piață. Dacă am avea susținere PNL – USR – PMP, am câștiga detașat Primăria Constanța, alături și de celelalte partide care sunt alături de noi.
Și dacă ar exista o alianță între USR – PLUS și PMP, există șanse mari să câștigăm Primăria, aproape umăr la umăr cu Decebal Făgădău.
Într-o asemenea ipoteză, din analiza noastră, PNL s-ar clasa pe locul 3.  Din sondajul nostrum reise clar, că toți candidații cu șanse reale, subsemnatul, Vergil Chițac și Decebal Făgădău, suntem la distanță foarte mică unii de alții, în marja a 5%”, a anunțat Stelian Ion.
Acesta a precizat că a reluat discuțiile cu PNL Constanța și întâlnirile vor continua. USR va purta discuții cu președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz precum și cu reprezentanții minorităților, ai investitorilor, precum și  cu toate celelalte formațiuni de dreapta.
Stelian Ion a  mai adăugat că în opinia sa, discuțiile legate de polul de dreapta  trebuie tranșate până la finalul acestei luni și că trebuie luat în calcul un fapt care nu poate fi negat de nimeni, anume că el are potențialul de creștere cel mai mare și șanse reale să câștige alegerile.
 

Chesoi a recunoscut că ar face tandem cu Stelian Ion, din postura de viceprimar

 
Tudorel Chesoi, președinte al Alianței Național Țărăniste a răspuns pozitiv invitației Alianței USR – PLUS și este dispus să negocieze pentru alegerile locale, nemulțumit fiind de modul în care arată orașul.
În interiorul polului de dreapta, Chesoi nu renunță însă la proiectele sale și a recunoscut că ar face tandem cu Stelian Ion  primar, din postura de viceprimar.
Până în acest moment, nu s-au negociat însă funcții.
Și Tudorel Chesoi a făcut un apel pentru unitatea dreptei și a anunțat că nu va accepta nicio negociere sau mână întinsă din partea primarului Decebal Făgădău sau a PSD Constanța.
Până în acest moment, PNL Constanța nu a avut nicio reacție la anunțurile făcute de liderii USR-PLUS, respectiv președintelui Alianței Național Țărăniste.

Citește și:

LIVE TEXT Se pun bazele polului de dreapta la Constanța. USR, Alianța Țărănistă și PLUS au anunțat colaborarea (galerie foto+video)

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii