Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul de Boli Infecțioase nu are o strategie de comunicare pe tema coronavirusului. Deputatul Stelian Ion, trimis să consulte site-ul Primăriei Constanța

ro

26 Feb, 2020 00:00 2997 Marime text

Deputatul USR Stelian Ion a adresat o serie de întrebări conducerii Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța și a cerut să i prezinte un plan pentru combaterea coronavirusului, dacă acesta există la nivelul unității medicale.
Răspunsul conducerii Spitalului de Infecțioase este catalogat de parlamentar drept “sfidarea legislației privind accesul la informațiile de interes public”.


„Eu nu am solicitat altceva decât să aflu cât de pregătit este Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pentru a lupta cu foarte probabila apariție a coronavirusului și la Constanța; dar având în vedere și calitatea mea de deputat, mi-am oferit și sprijinul pentru eventuale demersuri necesare la nivel național.

Spitalul din Constanța este unul dintre cele 5 spitale desemnate să preia pacienții infectați cu coronavirus în România. Răspunsul primit este în afara oricăror altor comentarii. Dacă aceștia sunt oamenii puși de actuala administrație locală să aibă grijă de sănătate constănțenilor (și nu numai), înseamnă că acest oraș se află în mare pericol. Sunt dezamăgit, dar mai hotărât ca oricând să lupt pentru a smulge Constanța din mâna acestor grupări iresponsabile”, comentează parlamentarul, care a fost trimis de conducerea Spitalului de Infecțioase să consulte site-ul Primăriei Constanța pe subiectul prevenției coronavirusului.


Răspunsul primit de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, mai exact din partea managerului Stela Halichidis, poate fi consultat în secțiunea galerie foto.


Citește și:

Stelian Ion îi cere managerului Spitalului de Boli Infecțioase Constanța să prezinte planul pentru combaterea coronavirusului




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii