Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Grindeanu a fost ales ca vicepremier din partea PSD

ro

23 Nov, 2021 18:01 3062 Marime text
  • A fost ales vicepremierul din partea PSD.

Astfel, deși funcția era dorită și de Gabriela Firea, cel care ar prelua funcția este fostul premier Sorin Grindeanu, informează Antena 3.

Votul a fost dat în unanimitate în ședința PSD.
 
Sorin Grindeanu a fost propunerea lui Marcel Ciolacu pentru funcția de vicepremier. Paul Stănescu nu a propus-o pe Gabriela Firea. Sorin Grindeanu a fost votat cu unanimitate de voturi în Consiliul Politic Național al PSD.

Grindeanu este deja oficial propunerea vicepremier din partea Partidului Social Democrat. Acesta va fi şi ministrul Transporturilor.

Tot cu unanimitate de voturi a fost validată și schimbarea de la Ministerul Economiei. Portofoliul nu îi va mai reveni lui Marius Hulmenicu, ci Florin Spătaru va fi titular, propus tot de Organizația PSD Galați.
 
Marius Humelnicu a renunțat la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei

Senatorul PSD Marius Humelnicu a anunţat marţi, că a decis să renunţe la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei, din motive personale.

"Am decis să renunţ la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei din motive personale şi să continui să sprijin îndeplinirea programului de guvernare din Parlament. Vreau să le mulţumesc colegilor mei din organizaţia PSD Galaţi pentru onoarea de a mă propune în funcţia de ministru al Economiei şi colegilor mei din partid", a declarat Humelnicu.

 
 
Sursă foto: Facebook.com/ Sorin Grindeanu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii