Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Social-democraţii constănţeni şi-au desemnat delegaţii la Congres. Până pe 15 februarie, trebuie să-şi anunţe candidaţii pentru locale

ro

10 Feb, 2020 00:00 1563 Marime text

Social-democraţii constănţeni s-au reunit la sfârşitul săptămânii în Comitetul Executiv Judeţean, iar ulterior, în cadrul unei Conferinţe extraordinare judeţene, unde au fost stabiliţi delegaţii organizaţiei la Congresul partidului de la finalul lunii februarie. Sunt voci care vorbesc şi despre o amânare a congresului pentru luna martie a acestui an.


Totuşi, filiala Constanţa a decis ca 45 de membri ai organizaţiei judeţene, aleşi locali şi judeţeni, parlamentari şi preşedinţi de organizaţii vor participa la desemnarea noului preşedinte al PSD. Singurul candidat la şefia PSD până în acest moment este Marcel Ciolacu, liderul interimar după debarcarea Vioricăi Dăncilă. După moţiunea de cenzură şi căderea guvernul Ludovic Orban, multe voci din partid susţin că Marcel Ciolacu s-a legitimat deja ca preşedinte.


Vă reamintim că, până pe data de 15 februarie a.c., toate organizaţiile din teritoriu trebuie să înainteze candidaţii pentru alegerile locale din această vară.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii