Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sinteză Interviu Online cu fostul prefect al judeţului Constanţa, Tit-Liviu Brăiloiu „Mă gândesc la posibilitatea de a deschide judeţul şi să-l scot din opoziţie cu Guvernul României"

ro

07 Apr, 2012 02:14 3268 Marime text
06_sinteza_interviu_-_liviu_brailoiu.jpgLiviu Brăiloiu, despre candidatură: „Vreau să deschid judeţul către noi investitori şi să stabilim altă relaţie cu Executivul. Constanţa trebuie să iasă din opoziţie faţă de Guvern".


Liviu Brăiloiu despre Nicuşor Constantinescu: „Eu nu candidez împotriva lui Nicuşor Constantinescu. Sunt de părere că experienţa şi ideile pe care le am mă legitimează pentru această competiţie. Nu-mi depun candidatura împotriva nimănui, ci pentru a schimba situaţia de fapt".

„Cred în independenţa aleşilor locali. Sunt un om de centru-dreapta"

Liviu Brăiloiu despre cariera politică: „Au existat speculaţii că aş fi fost membru PC, dar nu am fost. Au fost simple zvonuri. Am fost doar membru PSD. În momentul în care am fost numit prefect al judeţului Constanţa, conform legii, mi-am dat demisia din PSD, iar ulterior, după demisia din funcţia de prefect, nu am mai făcut parte din nicio formaţiune politică. Au existat speculaţii că aş fi fost membru PC, dar sunt simple zvonuri".

Liviu Brăiloiu despre susţinerea politică: „Toate celelalte partide de pe scena politică, cu excepţia unei părţi din USL, oameni de afaceri care vor să aibă un alt mediu de afaceri. Având în vedere contradicţiile şi neînţelegerile din USL Constanţa, am reuşit să obţin şi sprijinul unei părţi din USL. Nu voi fi însă candidatul PDL pentru Consiliul Judeţean. Având în vedere că politicienii şi partidele au dezamăgit în ultimul timp, voi merge pe ideea de independent. La vot mă bazez pe partizanat din partea intelectualilor, mediului de afaceri şi tinerilor".

„Voi rămâne independent dacă voi deveni preşedinte al CJ"

Liviu Brăiloiu despre CJ: „Categoric, clar şi răspicat, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean nu voi da contracte preferenţiale din banii publici. Nu mi-am luat şi nu am dat niciun leu niciodată. Nu am dat bani să fiu prefect".

Liviu Brăiloiu despre o candidatură trucată: „În niciun caz, pentru că, judecând după sondajele pe care le are Nicuşor Constantinescu, este exclus să facă vreun joc cu mine".

Liviu Brăiloiu despre funcţia de prefect: „Niciodată nu mi-am pus problema până acum. Puteam s-o fac din 2010 dacă voiam să fiu la Prefectură".


Interviul integral îl puteţi citi aici: ziuaconstanta.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii