Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silviu Coșa, prefectul județului Constanței, și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte, în echipa lui Florin Cîțu, la conducerea PNL

ro

24 Sep, 2021 10:01 3729 Marime text
  • Coșa este și  prim-vicepreședinte al organizației județene a PNL Constanța, dar și prim-vicepreședinte al departamentul de Strategii și Comunicare in organizația municipala a PNL Constanța.
Silviu Coșa, prefectul județului Constanței, și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte, regiunea Sud Est, în echipa lui Florin Cîțu, la conducerea PNL.

„Mi-am depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte,regiunea Sud Est în echipa câștigătoare" a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța, Silviu Coșa.

Totodată, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă candidează la rândul său pentru un post de membru în cadrul Biroului Permanent Național al PNL.

Vă reamitim, Coșa este și  prim-vicepreședinte al organizației județene a PNL Constanța, dar și prim-vicepreședinte al departamentul de Strategii și Comunicare in organizația municipala a PNL Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii