Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Haşotti spune că „PNL nu se sperie de PSD”

ro

02 Oct, 2013 00:00 2622 Marime text
Atmosfera din interiorul USL a devenit, în ultima vreme, din ce în ce mai tensionată. Fie că este vorba despre alegerea primarilor în două tururi de scrutin, variantă agreată de liberali, fie despre regionalizarea preliminară al cărei „demiurg” este vicepremierul Liviu Dragnea, PNL şi PSD par să-şi ascută săbiile. Paradoxal, în interiorul aceleaşi alianţe.

Mai nou, potrivit unor surse USL citate de Mediafax, Liviu Dragnea, coordonatorul din partea PSD al procesului de regionalizare, ar fi transmis PNL-ului că are termen până pe 15 octombrie pentru a se pronunţa asupra proiectului privind regionalizarea preliminară, proiect transmis liberalilor. Amintim că acest proiect face referire la înfiinţarea Consiliilor de Dezvoltare Regională, structuri preliminare regiunilor, cu un statut juridic aparte. Această variantă de regionalizare ar sta în picioare până atunci când noţiunea de regiune va fi inclusă în lege.

Interesantă este, în acest context, atitudinea liberalilor, având în vedere faptul că, aşa cum spuneam, în ultimele săptămâni, relaţiile dintre PSD şi PNL s-au încins. Senatorul constănţean Puiu Haşotti, primvicepreşedinte executiv al PNL, susţine că „atitudinea lui Dragnea, dacă într-adevăr aşa s-a întâmplat, este nepotrivită”. „PNL nu se sperie de PSD. Şi nici PSD de PNL. Avem nevoie unii de alţii”, a menţionat parlamentarul constănţean.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionica 02 Oct, 2013 08:32 La cat de "isteti"sunt baietii este normal sa le tremure chiloteii...