Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Chiţac dezminte că s-ar înscrie în ALDE

ro

10 Oct, 2019 00:00 1566 Marime text
La sfârşitul lunii septembrie, senatorul de Constanţa Vergil Chiţac anunţa că va activa în grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal, dar ca parlamentar independent.
Acesta a declarat pentru ZIUA de Constanţa că revenirea în grupul parlamentar nu are nicio legătură cu moţiunea de cenzură, ea fiind semnată de el încă de acum două săptămâni.
 
„Pentru a sublinia unele aspecte, am rămas senator independent, dar m-am afiliat grupului PNL. Eu, fiind numit la Comisia de Apărare, am decis să colaborez în continuare cu colegii. Dar nu are nicio legătură cu moţiunea, căci eu am semnat-o în urmă cu două săptămâni şi nu ar fi avut logică să nu o votez în plen”, a precizat senatorul.
 
Zilele trecute, presa anunţa ca Vergil Chiţac ar cocheta cu revenirea intr-o formaţiune politică. Şi dacă discuţiile purtate încă de anul trecut cu USR nu au avansat deloc, a fost avansată ideea înscrierii parlamentarului în ALDE.
 
Chiţac a reacţionat prompt: „Am toată simpatia pentru membrii ALDE, printre care am numeroşi amici, însă nu e intenţia mea să devin membru ALDE. Ca să fie clar!”
 
Vergil Chițac a fost ales în 2016 pe listele PNL, ulterior a demisionat din partid din cauza unui conflict în organizaţia municipală de la Constanţa.
 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii