Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Chiru, la un an de la preluarea mandatului „După 13 ani de monopol administrativ PSD, simbolul Constanţei este sărăcia”

ro

13 Jan, 2014 00:00 1616 Marime text
Senatorul constănţean Gigi Chiru dă publicităţii informaţii privind activitatea sa în primul an de mandat în Parlamentul României. Potrivit unui comunicat de presă, democrat-liberalul este printre iniţiatorii a nouă propuneri legislative, dintre acestea făcând parte şi cea privind instituirea zilei de 14 noiembrie ca Ziua Revenirii Dobrogei la România. „Este un proiect drag sufletului meu, la care am lucrat cu dăruire şi cu convingerea că Dobrogea merită o zi a ei, merită să-i fie recunoscută importanţa. M-am bucurat că toţi parlamentarii de Constanţa au răspuns pozitiv chemării mele de a iniţia această lege”, a declarat senatorul PDL Gigi Chiru.

Senatorul Colegiului 4 menţionează că a semnat, în primul an de mandat, nouă declaraţii politice, nouă întrebări, 13 interpelări şi că a luat cuvântul în plen de 23 de ori. „Am satisfacţia că temele importante pentru Constanţa pe care le-am adus în atenţia Parlamentului şi a constănţenilor au ajuns sub lupa opiniei publice. Vorbesc despre subiecte precum nava Flaminia, Portul Constanţa, pavilionul românesc, gazele de şist, Cazinoul Constanţa, regionalizarea, litoralul românesc, infrastructura judeţului, preţul gigacaloriei la Constanţa, podul de la Agigea sau contractul pentru prelungirea digului de larg”, precizează Chiru. În opinia senatorului, „datoria noastră este să luptăm cu toate forţele pentru a încheia această dominaţie nefavorabilă pentru constănţeni şi pentru judeţul nostru. După 13 ani de dominaţie şi monopol administrativ PSD, simbolul Constanţei este sărăcia”, consideră Chiru.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii