Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatoarea Ramona Dinu îi cere ministrului Teodorovici să spună cum va recupera terenurile din Dosarul Retrocedărilor (document)

ro

27 Feb, 2019 00:00 1780 Marime text
În dosarul în care fostul primar al Constanţei a fost condamnat la 9 ani de închisoare, au rămas în urmă multe terenuri pentru care este necesară restabilirea situaţiei anterioare săvârşirii infracţiunilor. 
Conform hotărârii instanţei, statul român, prin Ministerul Finanţelor, trebuie să facă demersurile necesare pentru a intra în posesia terenurilor care îi aparţin de drept. 

„Având în vedere că în cadrul procesului statul român „a uitat” să se constituie parte civilă, am adresat o întrebare oficială ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, pentru a afla dacă şi cum plănuieşte ministerul pe care îl conduce să reintre în posesia terenurilor care îi aparţin de drept.
De asemenea, l-am întrebat pe ministrul Finanţelor Publice cum intenţionează să evite pericolul împlinirii termenului de prescripţie a acţiunii cu privire la recuperarea prejudiciului de la inculpaţi.
Impresia generală este că de pe plajele din Madagascar Radu Mazăre continuă să fie protejat de prietenii mai vechi sau mai noi din PSD. Dincolo de răspunsuri atent redactate, este nevoie ca statul român să demonstreze prin acţiuni concrete că face toate demersurile necesare pentru recuperarea prejudiciului creat de fostul primar al Constanţei”, susţine senatoarea USR de Constanţa Ramona Dinu.
 
Întrebarea adresată ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, poate fi consultată în secţiunea „Documente”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii