Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se lasă cu plângeri penale PNL Cernavodă o acuză pe Mariana Mircea de campanie electorală mascată

ro

23 May, 2012 00:00 3123 Marime text
plangerecernavoda-GheorgheHansa.jpgAşa cum era de aşteptat, campania electorală pentru alegerile din 10 iunie e destul de tensionată la Cernavodă. Astfel, la începutul acestei săptămâni, Organizaţia PNL Cernavodă a depus o plângere penală, „ca urmare a oferirii de mese festive în zilele de 20 şi 21.05.2012 pentru un număr de 600 de persoane de către doamna Mariana Mircea, candidat la funcţia de primar".

Biroul Electoral de Circumscripţie Cernavodă a dispus însă ca plângerea înregistrată cu numărul 87/20.05.2012, formulată de vicepreşedintele PNL Cernavodă, Robert Nicolau, să fie înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Despre acest demers, liderul liberalilor din Cernavodă, Gheorghe Hânsă, aspirant la mandatul de primar din partea PNL, a declarat: „Din informaţiile pe care le avem, se foloseşte (n.r. Mariana Mircea) de un pretext pentru a face campanie electorală prin îndemnarea de a vota un candidat anume. Consider că este campanie electorală mascată şi oferirea de mese este mită electorală. Îi atenţionez pe concetăţenii mei să nu accepte mită electorală. În plus, organizarea unor astfel de mese mi se pare un prilej de umilire a celor chemaţi acolo. Merg funcţionari de la spital, de la Primărie, oameni care, într-un fel sau altul, depind de administraţia locală şi nu pot refuza invitaţia". În continuare, Hânsă a precizat şi că locuitorii oraşului Cernavodă ar trebui să ia aminte la panourile din localitate, pe care scrie „Vom suferi patru ani pentru ce primiţi astăzi".

„Plângeri nefondate"

 

Despre această plângere, primarul în funcţie, Mariana Mircea, actual candidat PSD pentru un nou mandat la conducerea administraţiei publice locale, ne-a declarat: „Sunt plângeri fără obiect, depuse de oameni care n-au ce face. Dacă aş vrea, aş face şi eu astfel de plângeri. Zilnic". Mariana Mircea a adăugat şi că, din punctul său de vedere, „sunt plângeri nefondate", pe care le consideră nişte glume neinspirate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cernavodean 23 May, 2012 10:44 Da este adevarat...MM a incalcat legea asa cum a facut in toti anii de mandat...