Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se fac listele pentru parlamentare. Președintele PSD, Marcel Ciolacu așteptat la Constanța

ro

13 Oct, 2020 00:00 3630 Marime text
 
  • Președintele PSD, Marcel Ciolacu este așteptat la Constanța în această săptămână
  • Liderul social-democrat participă la ședința de aprobare a listelor candidaților PSD pentru Senat și Camera Deputaților
  • Președintele filialei, Felix Stroe ar putea să deschidă lista de la Senat, potrivit surselor social-democrate
  • Lista de la Camera Deputaților ar putea fi deschisă de actualul deputat, Cristina Dumitrache
 
Președintele PSD, Marcel Ciolacu este așteptat la Constanța în această săptămână. Liderul social-democrat participă la ședința de aprobare a listelor candidaților PSD pentru Senat și Camera Deputaților.
 
Ședința nu se anunță una lipsită de tensiuni, deoarece, chiar și ei sunt constienți că la parlamentarele din acest an, nu vor mai putea obține mai de patru mandate și acela al patrulea la redistribuire.

PSD Constanța are în prezent trei senatori – Nicolae Moga, Ștefan Mihu și Liviu Tit Brăiloiu și trei deputați - Cristina Dumitrache, Radu Babuş și George Vişan cărora li se mai adăugă și alți aspiranți.
 
Președintele filialei, Felix Stroe ar putea să deschidă lista de la Senat, potrivit surselor social-democrate.

O variantă vehiculară pentru Parlament este și președintele organizației municipale, Decebal Făgădău. Deși inițial s-a spus că acesta va avea un loc pe listă la Camera Deputaților, tensiunile care au apărut după scrutinul din 27 septembrie între organizația condusă de acesta și județ l-ar putea lăsă în afara oricăror jocuri politice.
 
Lista de la Camera Deputaților ar putea fi deschisă de actualul deputat, Cristina Dumitrache.
 
Și Radu Babuș și George Vișan și-ar mai dori un mandat la CD, însă o decizie finală urmează să fie luată în această săptămână.
 
Și fostul președinte al Consililului Județean Constanța, Horia Țuțuianu și-ar dori să candideze la parlamentare, însă rămâne de văzut dacă aceasta va fi susținut de organizație.
 
Citește și: 

UPDATE Weekend-ul acesta are loc “târgul de parlamentari”! Primele nume bătute în cuie, cine pleacă și cine rămâne! Minoritățile au deja candidați desemnați

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii