Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala de Vară TNL „YOUth in Europe“, la Saturn, în perioada 6-9 septembrie

ro

06 Sep, 2018 00:00 3270 Marime text
Tineretul Naţional Liberal organizează, în perioada 6-9 septembrie, la hotel Cleopatra, staţiunea Saturn, Şcoala de Vară „YOUth in Europe”. Peste 800 de tineri liberali şi-au anunţat participarea la Şcoala de Vară, unul dintre cele mai importante evenimente organizate de TNL, obiectivul fiind acela ca echipa Tineretului Naţional Liberal să se consolideze şi să se mobilizeze pentru proiectele şi alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din 2019.

La Şcoala de Vară a tinerilor liberali vor participa sâmbătă, 8 septembrie, cu începere de la ora 10.30, preşedintele TNL, Mara Mareş, preşedintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, şi vicepreşedinţii Florin Roman, Dan Vîlceanu, Florin Cîţu şi Virgil Popescu.

Şcoala de Vară a TNL are un rol educativ, pe parcursul celor patru zile ale evenimentului urmând să fie organizate dezbateri pe teme europene, dar şi 15 workshopuri, pe teme diverse, de la politici europene, administraţie locală, finanţe şi economie, sociologie, comunicare politică sau managementul unei campanii electorale. Alocuţiuni vor fi susţinute de lideri ai Partidului Naţional Liberal, europarlamentari, primari, precum şi specialişti în domeniile lor de activitate din afara partidului.
De asemenea, în cadrul Şcolii de Vară a Tineretului Naţional Liberal se va organiza şi concursul de idei în comunicare politică „Tineri liberali pentru Europa”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii