Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări la nivelul conducerilor unor prefecturi. Ce a adoptat Executivul în ședința de azi

ro

20 Apr, 2017 19:40 2035 Marime text
Executivul a adoptat, în ședința de astăzi, o serie de hotărâri privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, a unor funcții publice de prefect, respectiv numiri, cu caracter temporar, în aceste funcții publice, precum și pentru aplicarea mobilității din funcția publică de prefect în cea de inspector guvernamental.

Astfel, au fost aprobate următoarele acte normative:
  • HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Gorj de către Paraschivu Gheorghe.
  • HOTĂRÂRE privind aplicarea mobilității pentru Ghica Ioan din funcția publică de prefect al județului Bacău în funcția publică de inspector guvernamental.
  • HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Bacău de către Coșa Maricica-Luminița
  • HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Buzău de către Ichim Carmen-Adriana
  • HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Gorj de către Florescu Ciprian-Adrian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii