Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbă sistemul! Schimbă viaţa! Schimbă-i pe toţi! PP-DD şi-a lansat candidaţii cu promisiuni şi cu un concert incendiar (galerie foto)

ro

14 May, 2012 01:36 1931 Marime text
ppdd_-_ppdd.jpgSâmbătă seara, platoul din faţa Casei de Cultură din Constanţa s-a umplut de susţinătorii Partidului Poporului - Dan Diaconescu, care şi-a lansat candidaţii la alegerile locale.

Evenimentul a debutat cu un recital susţinut de o elevă de 12 ani din Costineşti, Ioana Bărbuliceanu. Ulterior, atmosfera a fost întreţinută de artistul Ion Amititeloae. Şi ca sărbătoarea să fie sărbătoare, cei peste 200 de admiratori ai PP-DD au primit eşarfe şi baloane mov. După momentul artistic, au urmat discursurile susţinute de Ion Radu, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene, Gheorghe Slabu - preşedintele filialei judeţene, Gheorghe Dinu - candidatul la Primăria Constanţa şi Marian Vasiliev - candidatul PP-DD la Consiliul Judeţean. „Dan Diaconescu regretă că nu s-a putut afla acum la Constanţa, deoarece este în alte judeţe. Dar în următoarele săptămâni de campanie, Dan Diaconescu va veni cel puţin o dată la Constanţa. Mai mult, Diaconescu intenţionează să se mute la Constanţa, unde va deschide şi un post TV Regional OTV, în cazul în care PP-DD va câştiga alegerile locale", a declarat Gheorghe Slabu. Marian Vasiliev, candidatul PP-DD la Consiliul Judeţean, şi Gheorghe Dinu, candidatul la Primăria Constanţa, şi-au prezentat programul electoral în faţa celor prezenţi. „Constanţa a devenit cel mai scump oraş din România din cauza administraţiei lui Mazăre. Constanţa e oraşul drogurilor şi al prostituţiei şi a devenit aşa din cauza actualei administraţii. Investitorii străini fug din Constanţa, cauza corupţiei administraţie lui Mazăre. Spuneţi NU acestor lucruri! Constanţa, trezeşte-te!", a declarat candidatul la Primăria municipiului Constanţa, Dinu Gheorghe. Sloganul cu care s-a lansat PP-DD în alegeri este „Schimbă sistemul! Schimbă viaţa! Schimbă-i pe toţi!". Seara a continuat cu un concert incendiar, care a adunat zeci de spectatori, fie ei şi simpatizanţi ai altor partide politice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii