Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sa stie Mazare si Nicusor ca judetul nu-i al lor" (galerie foto)

ro

31 May, 2009 04:04 2155 Marime text
_mg_2545.jpgPartidul Democrat-Liberal şi-a lansat astăzi, la Constanţa candidaţii la alegerile pentru Parlamentul European în prezenţa echipei formate din Emil Boc, Elena Udrea, Adriean Videanu, Monica Macovei, Theodor Stolojan, Cezar Preda, Traian Radu Ungureanu, Cristian Preda, Mircea Banias, Maria Stavrositu şi Zanfir Iorguş. 

La manifestarea care a avut loc la Casa de Cultură  Sindicatelor au participat sute de PD-L-işti constănţeni, dar şi membrii ai organizaţiilor din Tulcea şi Buzău. Mircea Banias, preşedintele constănţean al partidului portocaliu a ţinut un discurs în care şi-a asigurat colegii de crez politic că la alegerile parlamentare PD-L-ul va obţine victoria în faţa contracandidaţilor. Banias s-a referit şi la social democraţii din teritoriu: „PD-L trebuie să câştige aceste alegeri pentru că are o listă plină de personalităţi, pe când PSD-ul este recomandat de Vanghelie. PSD şi PNL vin cu o obsesie îndreptată împotriva unui singur om, pe când PD-L este alături de români şi la bine şi la greu. Să ştie Mazăre şi Nicuşor că judeţul nu-i al lor". Primvicepreşedintele democrat-liberalilor, ministrul Economiei Adriean Videanu, a transmis Uniunii Europene că soarele răsare aici, la Constanţa. „Dragi prieteni, PD-L este singurul partid care a tratat cu seriozitate alegerile pentru Parlamentul European", a mai spus Videanu. „Vom trece de la roşu la portocaliu! În ziua de Rusalii vom merge din nou la vot. Oamenii trebuie să ştie că este foarte important să se prezinte la vot oriunde s-ar afla, la mare, aici la Constanţa sau la rude. Pot vota la orice secţie. Un vot util duminica viitoare este un vot pentru PD-L. Alţii sunt preocupaţi cum să-şi chivernisească banii câştigaţi pe spinarea românilor. PD-L spune simplu: Ia ţara la greu şi o duce la bine!", le-a spus celor prezenţi premierul Emil Boc. Şi ministrul Turismului, Elena Udrea a luat cuvântul şi le-a spus constănţenilor că de ceva vreme oraşul lor îi este foarte aproape: „Constanţa este condusă de pesedişti care au început să creadă că oraşul este moşia lor. PD-L a înfiinţat un Minister al Turismului pentru că apreciază cât de importantă este Constanţa pentru turismul românesc. Începând din această vară o să fim mult timp împreună". PD-L-işii au subliniat diferenţa dintre cele trei partide care se bat atât pentru Parlamentul European, cât şi pentru alegerile prezidenţiale: „Există două partide care se ocupă de un singur român (făcând referire la PSD şi PNL şi la obsesia lor pentru preşedintele Traian Băsescu), şi un partid care se ocupă de toţi românii".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Un constantean 31 May, 2009 19:23 Imi pare nespus de rau dar, nu pot fi de acord cu "sloganul" P.D.-L.-ului. Sa va explic de ce: in momentul de fata,municipiul Constanta este unanim "recunoscut" ca/drept:"republica lui MAZARE".Dupa "implementarea" programului national de descentralizare, "puterea" clanului MAZARE va spori considerabil. Cam in acest "mod" ar trebui sa analizeze situatia, conducerea judeteana dar mai ales centrala din P.D.-L, pentru a nu mai avea "esecuri electorale" la Constanta. Apropo`s cine este candidatul P.D.-L., la alegerile viitoare, pentru functia de PRIMAR?