Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să ne întâlnim pe 10 iunie să votăm PNL și primarul care vă respectă" Gheorghe Hânsă și-a lansat candidatura la Primăria Cernvodă (galerie foto)

ro

19 May, 2012 18:33 2839 Marime text
dscf6026.jpgGheorghe Hânsă și-a lansat, vineri, la ora 19.00, candidatura la Primăria Cernavodă. Evenimentul a avut loc pe Stadionul Ideal din oraş. Candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Cernavodă a fost însoțit de echipa sa de consilieri liberali.

Pentru lansarea candidatului PNL la Primăria Cernavodă au fost prezenți preşedintele Filialei PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, persoana care a participat la înfiinţarea Fiscului din Cernavodă, Varujan Vosganian, fost ministru de finanţe, politician care a contribuit la finalizarea Unităţii II a Centralei Nucleare din oraş, senatorul Puiu Haşotti, deputatul Alina Gorghiu și o armată de consilieri PNL veniți de la Constanța speciale pentru acest moment. Alături de Gheorghe Hânsă au urcat pe scenă consilierii săi: Iulia-Antonia Bruchental (economist), Alexandru Toth (medic), Ecrem Suliman (electrician), Robert Nicolau (operator), Cristian Popa (jurist), Romeo Tudor (tehnician), Florina Cristache (economist), Mădălin Drăghici (inginer), Constantin Grajdeanu (ofiţer), Dumitru Toader (maistru), Luminţa Costache (asistent farmacie), Daniel Mihai Florea (administrator), Ion Ciortan (electrician), Cristian Miron (inginer), Viorel Stoica (apicultor), Ionuţ Barbu (inginer), Răzvan Toma (informatician), Adrian Neagoe (operator), Laurenţiu Gascu (croitor), Alina-Maria Mitescu (jurist), Gheorghe Luschi (administrator).

„Cumetriile din Primărie vor fi desființate"

O parte dintre invitați au luat rând pe rând cuvântul. Candidatul la Primăria Cernavodă, Gheorghe Hânsă le-a vorbit localnicilor despre cele trei proiecte pe care le are în plan pentru dezvoltarea orașului. „Avem trei proiecte mari de realizat: proiectul de reabilitare a blocurilor, proiectul de reabilitare a străzilor și proiectul privind continuarea lucrărilor la rețeaua de apă, canalizare și termoficare pentru extinderea acestui sistem în tot orașul", a transmis Hânsă celor prezenți. Candidatul PNL la Primăria Cernavodă a promis că toate aceste proiecte vor fi executate cu firme din Cernavodă și cu lucrătorii din oraș. „Centrul orașului este amenajat cu oameni din Suceava, iar ai noștri stau cu mâinile în buzunare și se uită acolo, cu toate că sunt zeci de pavatori în Cernavodă. Locurile de muncă se vor asigura prin proiectele pe care vi le-am spus. Sunt prieten cu ministrul Orban de la finanțări europene și vom aduce bani suficienți pentru firme și pentru Gospodăria Comunală astfel încât orașul să fie schimbat în bine", a mai comunicat Gheorghe Hânsă sutelor de oameni veniți să-l susțină. Hânsă le-a mai garantat cernăvodenilor un lucru: ușile primăriei vor fi tot timpul deschise pentru ei, iar cumetriile vor fi desființate, nicio rudă a actualei echipe PNL nu va primi funcții în Primărie sau la Gospodăria Comunală. Banii de la bugetul local, în fapt, banii cernăvodenilor, vor fi cheltuiți cu chibzuință. „Vom închide robinetul bugetului pentru televiziunile care primesc zeci de miliarde ca să apară o persoană neapărat acolo și să ne împroaște cu gunoi. Vom opri robinetul de pentru nenumărații avocați care primesc zeci de miliarde de la Primăria din Cernavodă", a făgăduit Hânsă. „Să ne întâlnim pe 10 iunie să votăm PNL și primarul care vă respectă", i-a îndemnat Gheorghe Hânsă pe localnicii prezenți la eveniment.

„Noi nu venim la Primărie să cântăm!"

Trei dintre membri echipei de consilieri PNL Cernavodă s-au adresat și ei mulțimii. „Noi nu venim la Primărie să cântăm! Noi venim să muncim pentru dumneavoastră", le-a spus Robert Nicolau oamenilor. Iată ce a zis consilierul Luminița Costache: „În anul 2009 am inițiat strângerea de semnături pentruorganizarea unui referendum. De acum încolo vom face referendum pentru toate proiectele pentru că tot ce se va realiza în orașul aceasta se va face numai cu acordul dumneavoastră". Consilierul Alexandru Toth le-a transmis localnicilor că Gheorghe Hânsă este primarul potrivit pentru Cernavodă amintindu-le că în urma cu opt ani, când Hânsă se afla la șefia Primăriei Cernavodă, taxele și impozitele erau mici și nu săpau la bugetele familiilor cum se întâmplă astăzi.

Spectacol de zile mari

Localnicii au avut parte și de un moment special. Pe parcursul evenimentului de lansare a candidatului PNL, Gheorghe Hânsă, atmosfera a fost întreţinută de artiştii Constantin Enceanu, Petrică Mîţu Stoian, Ana Lesko, Vali Vijelie, Jul, Gina Pop, Nicu Albu, Florin Decuseara, Vacanţa Mică, Florentina Suciu, Anca Neacşu şi Lorena.

Un marș al solidarității

La ora 17.00 înainte de evenimentul de lansare, Gheorghe Hânsă însoțit de echipa de consilieri și membri ai PNL au pornit de la sediul partidului într-un marș pe străzile orașului. Zeci de persoane s-au alăturat în mod spontan acțiunii exprimându-și astfel public susținerea față de candidatul PNL la Primăria Cernavodă, Gheorghe Hânsă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Paul 20 May, 2012 20:56 Bravo Domnul Hansa, frumoasa lansare de candidatura. Speram sa reveniti pe scaunul de primar, am facut diferenta intre un om serios si o femeie care isi urmareste prpriile interese. Va uram multa bafta!